Het Red Dead Online-lek kan een grote update voor 2021 onthullen

nieuw Red Dead Online Er is een lek in de rondes en het kan onthullen wat er later dit jaar zal gebeuren in de PS4-, PS5-, Xbox One-, Xbox Series X-, Xbox Series S- en pc-games. Sinds de release Red Dead Online Een maand later in bèta Red Dead Redemption 2, Rockstar Games heeft er traag een back-up van gemaakt, vooral in vergelijking met GTA Online, Die duidelijk prioriteit heeft vanwege het grotere spelersbestand. Het lijkt er echter op dat Rockstar online grote dingen voor het Westen kookt.

Op Youtube, Silentc0re Word draagt ​​een aantal nieuwe bestanden over die met de laatste update aan het spel zijn toegevoegd. Dit is op zichzelf natuurlijk niet merkbaar noch opwindend, maar de inhoud van deze bestanden wordt door spelers besproken. In de bestanden zijn eerst nieuwe bestanden voor de verschillende boten gevonden.

Ondertussen zijn er bestanden variërend van nieuw tot nieuw bijgewerkt die aangeven dat bankovervallen in het spel komen, inclusief bestanden met activa voor obligaties, tassen met sieraden, kluizen en sterke kisten. Bankovervallen zijn natuurlijk iets waar spelers om hebben gesmeekt sinds de lancering, en iets waarvan je aanneemt dat Rockstar Games uiteindelijk zal bijdragen, vooral gezien de populaire diefstal. GTA Online.

Ten slotte zijn er bestanden die erop lijken te wijzen dat Rockstar Games werk heeft verricht met Guarma, het eiland uit de campagne van de game. Voorlopig wordt gespeculeerd dat de legendarische premie spelers terug naar het eiland kan sturen, net als de Cayo Perico-update die spelers alleen voor de missie naar een afgesloten eiland transporteert.

READ  Microsoft steunt epische games tegen nieuwe maatregelen Apple - nog een ding

Dat gezegd hebbende, is er op dit moment enige onenigheid over het lek, waarbij sommigen suggereren dat deze bestanden al in de game zitten sinds vóór de lancering, wat op zijn beurt aangeeft dat ze niets meer zijn dan stukjes inhoud. Dat verklaart echter niet waarom Rockstar Games het heeft bijgewerkt.

Voor nu, neem het allemaal hier met een korreltje zout. Hoewel datalekken meestal vrij betrouwbaar zijn, kunnen ze routinematig leiden tot valse conclusies en misvattingen.

Op het moment van publicatie heeft Rockstar Games in geen enkele hoedanigheid op dit lek gereageerd, noch onthuld wat het dit jaar heeft gehad. Als een van deze dingen verandert, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal wordt bijgewerkt. Ondertussen, voor meer informatie over alles wat met Red Dead Redemption 2 te maken heeft, klik op Hier.

Written By
More from Aubrey Mason

SPELLEN. Sushi Roll: wie kan het beste met eetstokjes omgaan?

Gaat het watertanden bij de woorden sashimi, tempura en sushi? Dan zal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *