Het Saravana Bhavan-restaurant in Delhi serveert dode hagedis met sambar, zaak ingediend

Het Saravana Bhavan-restaurant in Delhi serveert dode hagedis met sambar, zaak ingediend

Dode hagedis gevonden in voedsel in een restaurant in Delhi

Een restaurant in Delhi, dat blijkbaar een van de grootste restaurantketens ter wereld is, stond om de verkeerde redenen in de schijnwerpers toen een man die daar was gaan dineren geschokt bleef nadat hij een dode hagedis in zijn kom met sambar had gevonden.

Restaurant Saravana Bhavan heeft 39 vestigingen in het land en 87 gewrichten in het buitenland.

Het veroorzaakte nogal wat opschudding op sociale media met mensen die hun woede uitten tegen het restaurant en zeiden dat ze daar nooit meer heen zullen gaan.

Klager Pankaj Agarwal bezocht het restaurant in het chique Connaught Place-gebied in Delhi met zijn vrienden uit Fatehpuri en nam een ​​video op toen hij een dode halve hagedis in zijn eten aantrof.

Enge video zorgt voor opschudding op sociale media

De man toont de dode hagedis op zijn lepel, die hij oppakt uit zijn kom met sambar. Hij heeft half opgegeten voedsel op zijn bord en wordt gezien als de naam van de medewerkers van het restaurant.

Hij plaatste de video op Twitter en mensen noemden het ‘eng’.

Pankaj vertelt de stafleden die zich afvragen waar de andere helft van de hagedis is, terwijl hij letterlijk het hapje uit zijn mond haalde toen hij voelde dat er iets mis was.

Naast half opgegeten voedsel laat de man ook de menukaart zien, die de naam van het restaurant bevestigt.

Pankaj zegt: “Muh se nikala hai yeh bijt. Aadhi gayab hai.”

Een andere man is te horen in de video die zegt dat de menukaart van het restaurant samen met het voedselbord zo wordt geplaatst dat de naam duidelijk zichtbaar is. Men kan hem horen zeggen: “Idhar rakh ke photo kheecho, restautant ka naam pata chale.”

READ  Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steelers: spelvoorspellingen en score

Naar aanleiding van het incident is een FIR ingediend met een zaak tegen het restaurant. Mensen eisen dat hun licentie wordt ingetrokken. De politie is begonnen met een onderzoek naar de zaak.

Politiebronnen meldden dat CCTV-beelden vanuit het restaurant werden genomen, samen met andere details zoals de naam van de kok, ingrediënten die worden gebruikt om sambar te maken en een vergunning voor dat specifieke verkooppunt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *