6 stafleden van BS Yediyurappa, in het ziekenhuis voor Covid, Test + ve

6 stafleden van BS Yediyurappa, in het ziekenhuis voor Covid, Test + ve

Bengaluru:

Zes personeelsleden die in het kantoor van de Karnataka Chief Minister werken, hebben een dag nadat BS Yediyurappa positief op de ziekte was getest positief op coronavirus getest. De heer Yediyurappa is gisteravond laat in het ziekenhuis opgenomen. In een korte post op Twitter zei de heer Yediyurappa dat hij in orde was, maar op advies van artsen in het ziekenhuis was opgenomen.

De dochter van de heer Yediyurappa, Padmavathi, heeft ook positief getest, terwijl zijn zoon Vijayendra negatief heeft getest. De persoonlijke secretaris van de heer Yediyurappa en vijf andere leden van zijn staf testten gisteravond ook positief.

“Ik heb positief getest op coronavirus. Hoewel het goed gaat, word ik uit voorzorg in het ziekenhuis opgenomen op aanbeveling van artsen. Ik verzoek degenen die onlangs met mij in contact zijn gekomen om oplettend te zijn en zelfquarantaine uit te oefenen,” tweette de De 77-jarige eerste minister las.

De testresultaten van de heer Yediyurappa kwamen binnen enkele uren nadat de minister van Binnenlandse Zaken van de Unie, Amit Shah, positief op de ziekte testte.

Gisteren testten de gouverneur van Tamil Nadu, Banwarilal Purohit en de voormalige zoon van de minister van Unie, P Chidambaram, Karti Chidambaram, positief.

Vorige week testte Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan ook positief. Vandaag is zijn tiende dag in het ziekenhuis, waar hij wordt behandeld.

Een minister uit Uttar Pradesh, Kamal Rani Varun, stierf gisteren twee weken nadat ze positief op het virus was getest.

De landelijke aantallen COVID-19 passeerden maandag de mijlpaal van 18 lakh, slechts een dag nadat de grens van 17 lakh was gepasseerd, met 52.972 gevallen die binnen 24 uur werden gemeld.

READ  De top 10 beste PS4-games van 2020

Gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid van de Unie toonden aan dat het land 18.03.695 infecties heeft geregistreerd.

Met 771 COVID-19-sterfgevallen in de afgelopen 24 uur is het aantal dodelijke slachtoffers gestegen tot 38.135, zei de regering.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *