Het ‘schuim’ in Zelda Joy-Con-controllers is niets nieuws

Foto: Nintendo

Eerder deze maand plaatsten we een verhaal over iemand die zogenaamd met een bestand kwam Joy-Con Drift-oplossing. Als ze ontbreken, vereist reparatie het plaatsen van een klein vierkantje papier of karton op dezelfde plaats als de locaties van de analoge sticks om de consolebehuizing opnieuw te drukken. Zo simpel is het en tot nu toe lijkt het te werken.

Nu, een Nintendo Switch-gebruiker genaamd Tweet insluiten Op Twitter opende ze haar nieuwe merk The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voorman (Ja, dat heeft iemand al gedaan) Hij zou twee stroken schuim hebben ontdekt rond het analoge gedeelte van het blikje…

Hoewel het erop lijkt dat dit een interessante oplossing kan zijn, hebben veel Switch-fans nu benadrukt hoe vergelijkbare strepen ook zijn gespot in de oudere Joy-Con. YouTuber-postgolf Hij deelde zijn gele Joy-Cons van een paar jaar geleden, samen met de nieuwe Legend of Zelda:

Collega YouTuber Erica Griffin Hij reageerde hierop en merkte op dat het een “goede periode” lijkt te zijn geweest omdat deze “schuimkussentjes” in de Joy-Con zaten, maar het zou niet noodzakelijk de driftproblemen oplossen:

“Ik zag het voor het eerst op mijn Joy-con paars en neonoranje, oktober 2019. Ik herwerk dit spul de hele tijd. Het heeft pads en drijft nog steeds een beetje. *negeren* Domme oplossing voor een veelzijdig probleem.”

Hoewel deze schuimpads licht verbeterde Joy-Con-controllers kunnen bevatten, lijkt het erop dat ze dat niet noodzakelijkerwijs zijn officieel Een oplossing waar iedereen op hoopt…

READ  Microsoft lanceerde een Dolby Vision-gametest op de Xbox Series X- en S-consoles.

Heb je deze pads al eerder op je Joy-Con gezien? Laat hieronder een reactie achter.

Written By
More from Aubrey Mason
Heeft Ryujinx zojuist de Switch-emulatieoorlog gewonnen met deze versie?
Als het gaat om Nintendo Switch-emulators, reogenex En de Yuzu Beide zijn...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *