Indore’s PhD Vegetable Seller Raisa Ansari’s protest in het Engels is viraal

Gevraagd waarom ze niet voor een betere baan koos, zei Raisa Ansari dat ze er geen had gekregen.

Indore:

Het vloeiende Engels van een vrouwelijke groenteverkoper en haar bewering dat ze een doctoraat (Doctor Of Philosophy) in Material Science had behaald aan de Indi Devi Ahilya University voordat ze in de business sprong, heeft het internet verbaasd. Haar video van protest tegen het gemeentelijk bedrijf van de stad omdat ze haar handkar zou hebben verwijderd, is viraal op sociale media.

De vrouw, genaamd Raisa Ansari, protesteerde donderdag tegen de gemeentelijke autoriteiten toen ze groentekarren langs de weg kwamen halen. Ze sprak in vloeiend Engels en beweerde dat groenteverkopers werden lastiggevallen door gemeenteambtenaren.

Toen haar werd gevraagd naar haar opleiding, zei ze dat ze onderzoeker was geweest.

In een virale video zegt ze dat de herhaalde stoepranden op de markten van Indore vanwege de pandemie van het coronavirus de verkopers van groenten en fruit berooid hebben achtergelaten.

‘Soms is de ene kant van de markt gesloten, de tweede is gesloten door de administratie en er zijn nauwelijks kopers. Wat we onze gezinnen moeten voeden. Ik verkoop hier groenten en fruit. Mensen die hier staan, zijn mijn familie en vrienden. Er zijn meer dan 20 leden in de familie. Hoe zullen ze overleven? Hoe zullen ze verdienen? Er is geen haast op de kraam, maar toch blijven deze ambtenaren ons vertellen om weg te lopen “, zegt ze.

Gevraagd waarom ze niet voor een betere baan koos, zei ze dat ze er geen kreeg.

READ  Apple zet Fortnite-maker Epic Games op zijn plaats

“De eerste vraag is: wie geeft mij de baan? De perceptie dat coronavirus wordt gegenereerd door moslims is nu gemeengoed geworden. Omdat mijn naam Raeesa Ansari is, wil geen enkele universiteit of onderzoeksinstelling mij een baan geven”, zei ze vermeend.

De pandemie van het coronavirus en de daaropvolgende blokkades hebben miljoenen op de rand van de financiële ineenstorting gebracht. Hoewel het Centrum vorige maand de meeste bedrijven in het hele land met wat stoepranden toestond, is het kopersentiment gematigd vanwege een gestage groei van coronavirusgevallen.

Maar liefst 118 mensen werden woensdag positief getest op COVID-19 in Indore, wat het aantal geïnfecteerde personen op 6457 brengt in het district.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *