Het tweede Lost Ark Year heeft tot doel “de kloof aanzienlijk te verkleinen” tussen regio’s

Terwijl Lost Ark jaar twee begint voor een wereldwijd publiek, vertelt Amazon Games ons dat het hoopt de kloof te overbruggen tussen de westerse release en de Koreaanse versie van de fantasie-MMO “sneller dan spelers kunnen verwachten”. Na de release van de Lost Ark Anniversary-update zeggen ontwikkelaar Smilegate en uitgever Amazon Games dat ze binnenkort aankondigingen plannen om de releases dichter bij elkaar te brengen.

“Na het eerste jaar van release in het Westen voelen we ons goed over de verschillen tussen de Koreaanse en westerse versies van de game”, vertelde Somin Park, leider van de Amazon-gamingfranchise, aan PCGamesN. De wereldwijde release van Lost Ark loopt nog steeds een beetje achter, en Park geeft toe: “Het is een uitdaging om het Koreaanse ontwerp in te halen, om realistisch te zijn”, gezien de tijd die het kostte om de inhoud van de Koreaanse versie te vertalen.

“Ik kan echter zeggen dat we van plan zijn om de kloof tussen westerse bouw en Koreaanse bouw in ons tweede jaar aanzienlijk te verkleinen in vergelijking met het eerste jaar.” Park voegt eraan toe dat “de snelheid van het dichten van deze kloof sneller zal zijn dan spelers kunnen verwachten, en nieuwe klassen zullen sneller worden gelanceerd dan die van de nieuwe Continents en Legion raids.”

Ondanks de verschillende tijdlijnen, vertelt Park ons ​​dat de westerse versie beter voor hem is, door te zeggen dat “deze over het algemeen enorm heeft geprofiteerd van de Koreaanse versie wat betreft de hoeveelheid glans die Smilegate in de inhoud van de game stopte voordat deze onze regio bereikte.” Met de mogelijkheid om te volgen hoe spelers omgaan met content zoals Legion Raids en nieuwe continenten, “kunnen Lost Ark-spelers in het Westen profiteren van jaren van finetuning en optimalisatie van content en balans tegen de tijd dat updates naar het Westen komen.”

READ  Red Dead Redemption 2 Mod maakt het spel mooier dan ooit

Wat betreft degenen die nu aan het spel willen meedoen en bang zijn dat ze de achterstand niet zullen inhalen, Park verzekert ons dat er plannen zijn voor verdere verbeteringen in dit opzicht. “We zijn hier voortdurend over in gesprek met Smilegate en zullen binnenkort een update aankondigen waarmee nieuwe en terugkerende gebruikers bestaande tools zoals Power Pass en Hyper Express wat sneller kunnen inhalen.”

Je kunt meer lezen over het eerste jaar van de Lost Ark in wereldwijde release in ons volledige jubileuminterview, dat binnenkort begint, dus houd PCGamesN in de gaten.

In de tussentijd hebben we een blik geworpen op het aanstaande Lost Ark Tulubik Battlefield – met maximaal 96 spelers in PvP-conflicten. We hebben ook alle details over de Lost Ark Witcher-crossover en onze Lost Ark-niveaulijst met de beste categorieën, samen met een gids voor alle Lost Ark Mokoko Seeds, zodat je ze allemaal kunt vinden.

Written By
More from Max Mcgee
De Steam-uitverkoop levert enkele van zijn beste games $ 0,99 op
De Steam-winteruitverkoop is live, wat honderden kortingen betekent op enkele van de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *