Bekijk de game die toiletpapier verandert in een Nintendo Switch-systeem

Mijn flauwe smaak in videogames betekent dat ik in 15 jaar niet over dit spul heb geschreven, omdat ik verlang naar een release in Japan, alleen om het naar het Westen te laten komen. Dat verandert vandaag met Geen papier!En De game die de papierrol van John verandert in een Nintendo Switch-console. Hij zij Het werd gisteren gelanceerd in Japan.

Toen Mike McWhertor dit spel voor het eerst tegen me zei, dacht ik dat het een soort Nintendo Labo-hack zou worden (wat is daarmee gebeurd?). Nee hoor, spelen Geen papier! Je hebt een groot stuk karton en een rol Quilted Northern nodig, apart verkrijgbaar. Steek een Joy-Con-controller in een rol en met behulp van de bewegingssensoren kun je een wat lijkt op een ietwat uitdagend puzzelspel spelen.

Lach jij al als een kleuter? Wacht, je zult het zien dit tractor:

Dat klopt, het doel is om een ​​man op de pose te krijgen met een rol papier zonder rol. De Google Translated Nintendo-productpagina zegt: [slightly edited for clarity]: “Een man zit in de problemen omdat hij geen wc-papier heeft! Je begint bij het plafond van de badkamer en baant je een weg naar de man. Onderweg wachten echter veel vallen!”

Je zou denken dat het controleren van de toiletpapierhouder een prioriteit zou zijn als er zaagbladen, luiken en andere gevaren tussen jou en Charmin zouden zijn. Deze man zou binnen moeten zijn WAAR haast je. Het downloadbare spel, door Takuhiro Miyazawa, is beschikbaar in de Nintendo eShop voor 600 JPY (misschien $ 5 als het hier komt, zoals het hoort).

READ  Hier is een blik op de Harkonnens in Dune: Spice Wars
Written By
More from Aubrey Mason
Nir: een Automata-speler ontdekt een geheim dat al 5 jaar verborgen is
Het lijkt Yoke: het ultieme geheim van automaten (Opent in een nieuw...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *