Het uitpakken van Nest Audio onthult de locatie van de aanraakbedieningen

Na een dag van Chromecast met Google TV lekt, krijgt de Nest Audio zijn eigen unboxing. Dit is een meer rechttoe rechtaan hands-on, maar onthulde de aanwezigheid van aanraakbedieningen.

Vreemd genoeg waren alle Nest Audio-luidsprekers die in de winkelrekken werden gespot, in Charcoal. De doos van a wegwerp Reddit-account prijst “heldere zang en rijke bassen van de ingebouwde tweet en woofer”, evenals de mogelijkheid om “twee te koppelen voor stereogeluid”. Volledige specificaties zullen waarschijnlijk pas verschijnen nadat ze door Google zijn aangekondigd op 30 september, hoewel een eerste indruk dat is best positief:

De audiokwaliteit blaast het originele Google-huis met een zeer brede marge uit het water. Hoge tonen zijn superhelder en helder, lage tonen zijn opmerkelijk delicaat en gedefinieerd, terwijl zware basitems meer definitie lijken te hebben dan alleen zware uitvoer. Lijkt concurrerend met mijn Sonos IKEA-luidsprekers bij lagere volumes.

Deze grijze eenheid is gekoppeld aan een witte basis en krijgt een goede maatvergelijking met Apple’s Magic Keyboard 2. De voedingsadapter is wit en lijkt op de eenheid die bij de Nest Hub Max. Net als de Made by Google Smart Displays en de Nest Mini van vorig jaar, wordt een barrel-jack gebruikt.

Uit het instructieboekje blijkt dat er aanraakbedieningen aanwezig zijn op de bovenste voorste helft. Het volume wordt aangepast door op de hoeken te tikken, terwijl de brede “voorkant” voor afspelen / pauzeren is. Dit hardware-aspect werd aangenomen, en voegt zich bij de mute-schakelaar aan de achterkant.

Aangezien de Nest Audio al in winkels verkrijgbaar is – met al een handvol succesvolle aankopen en unboxings – zal hij waarschijnlijk kort na de lancering van woensdag beschikbaar zijn voor $ 99,99.

READ  Hij richtte zich op de voormalige Metroid Prime-ontwerper met beledigende berichten

Meer over Nest Audio:

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

M1X Mac mini-lekdiagrammen tonen een overvloed aan poorten, magnetische oplader en meer

De ge├╝pgradede M1X Mac mini zal naar verwachting later dit jaar arriveren,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *