BLESS ONTSLOTEN OM PC BETA PREVIEW-EVENEMENT OP 25 SEPTEMBER TE HOST

Neowiz en Round8 Studio zijn verheugd aan te kondigen dat de Beta Preview voor Bless Unleashed op pc wordt gehouden op 25 september om 18.00 uur PDT. Gedurende een totaal van 12 uur tot 26 september 06:00 uur PDT, zullen duizenden enthousiaste spelers worden uitgenodigd om de ontwikkelaars te helpen de servers te testen en het spel te breken, en speciale prijzen te verdienen voor deelname.

Alle spelers die deelnemen aan deze CBT-preview krijgen bevestigde toegang tot de komende Closed Beta-tests, evenals een “Breaker of Games” in-game-titel en zeven (7) dagen Valor Perks (MSRP $ 4,99) om te gebruiken wanneer Bless Unleashed begin 2021 live gaat. Spelers moeten zich registreren via het HELA-opstartplatform om deze voordelen te krijgen.

“Dit is een opwindende eerste stap om Bless Unleashed naar onze pc-fans te brengen.” zei Jason Park, Head of Development van Round 8 Studio. “Deze Closed Beta Preview zal de servers echt onder druk zetten en ervoor zorgen dat ze klaar zijn om de duizenden spelers te hosten die bij ons zullen komen in de volgende beta-fase en bij de lancering. Dus help ons alsjeblieft om de servers op 25 september te breken! “

Bless Unleashed is een actie-MMORPG die spelers meeneemt op een epische reis door een dynamische, uitgestrekte wereld en hun moed op de proef stelt tegen vicieuze monsters en in gevaarlijke kerkers. Bless Unleashed is gebouwd op de Unreal 4 Engine en biedt ook ongeëvenaarde graphics voor het genre die spelers echt onderdompelen in de levendige landschappen. Zeer lonende combo-gestuurde gameplay-mechanica en een aanhoudend progressiesysteem dragen ook bij aan de complexiteit van het spel.

READ  De op Skyrim geïnspireerde verhalende game The Forgotten City wordt deze zomer gelanceerd
Written By
More from Max Mcgee
AMC Games en Thunkd lanceren The Magnificent Trufflepigs op 3 juni voor pc
Het verhalende spel van de metaaldetector wordt later deze zomer op de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *