Het verhaal van de Rookie Eagles voor de eerste wedstrijd van het voorseizoen

Eindelijk is er een soort voetbal waar de Eagles voor staan ​​in de pre-season opener tegen Pittsburgh Steelers. De game vertelt ons misschien niet veel over wat er opdoemt voor het Jalen Hurts-tijdperk of het Nick Sirianni-tijdperk, maar deze games zullen iedereen altijd een goed beeld geven van de jongeren met de gieren in de kudde.

Laatronde keuzes markeren

In een perfecte wereld zou dit artikel beginnen met enige opwinding over het debuut van DeVonta Smith in de NFL. De eerste ronde van Eagles had echter nog steeds te maken met de MCL-verstuiking die hij in de praktijk had opgelopen. Hoewel het team optimistisch is over zijn comeback, voel ik me een beetje misselijk als ik nog langer moet wachten om hem te zien spelen. Philly’s tweede ronde keuze, Landon Dickerson, werkt ook aan zijn terugweg van een blessure, dus het team zal hem ook niet in actie zien. Dit alles betekent dat de bullish focus in de avond zal liggen op de midden- en late ronde keuzes, evenals enkele van de UDFA’s.

Junioren in defensieve loopgraven

Zoals de lijst er nu uitziet, hebben de Eagles: vijf De junioren die in de verdediging met hun handen op de grond zullen spelen. Milton Williams en Marlon Tuipoloto spelen halverwege de ronde verdedigend, terwijl Taron Jackson en Patrick Johnson laat spelen en beiden van het randje kunnen springen. De Eagles tekenden toen JaQuan Bailey als UDFA. Een zeer productieve pass van ISU staat aan de zijlijn, maar hij kon nog steeds op het veld staan ​​in de tweede helft van deze pre-season games.

READ  Splitgate cross beta is zo populair dat ontwikkelaars het offline moesten halen

De Eagles zitten altijd diep in de verdediging en dit jaar is dat niet anders. Deze jongens zullen tijdens het reguliere seizoen moeite hebben om de basisopstelling te kraken, dus indruk maken tijdens deze wedstrijden is cruciaal. De Steelers bieden een solide aanval en hebben veel kwaliteitsspelers langs hun aanvalslinie. Deze opkomende verdedigers zullen worden getest wanneer ze het veld zien, wat hen ook de kans geeft om een ​​grote en indrukwekkende plons te maken.

De campagne van Zech McPhearson

Het is geen geheim dat de Eagles zich nu in een moeilijke positie bevinden in het verdedigende achterveld. De hoekpositie van Buck is slecht, zelfs met de handtekening van Stephen Nelson. Rodney MacLeod is geblesseerd, Kevon Wallace is geblesseerd. Het is niet mooi op de achterkant van zeven om Philadelphia Eagles.

Een van de lichtpuntjes in de praktijk was Zech McPhearson, op de derde dag Texas Tech. McPhearson heeft geen gefaseerde NFL-competitie ondergaan, dus zijn vertrouwen en vaardigheid resulteerden in geweldig spel.

Macpherson zal zijn werk tegen de Steelers onder ogen zien met een handvol explosieve passes. Zelfs als Macpherson met het tweede team loopt, zal hij genoeg kansen hebben om indruk te blijven maken op het team, terwijl hij hopelijk de zorgen over de diepte in de verdedigende verdedigingshelft wegneemt.

Kenneth Jenwell te hulp

Nu DeVonta Smith uit de selectie is, is er tegelijkertijd teleurstelling over het debuut van een opwindende aanvallende speler En De zorg is dat de Eagles dun zijn als het gaat om spelmakers aan deze kant van de bal.

READ  Hoge sociale afstanden van het Hooggerechtshof van beslissingen over het coronavirus

Gelukkig zou Kenneth Jenwell in de praktijk een vonk zijn geweest en de aanvallende bemanning voelt zich comfortabel om hem te verplaatsen en hem over het veld te verspreiden. Gainwell is naar voren gekomen als een passerende professional, zowel buiten het veld als als ontvanger. Zelfs met de diepe verdedigingshelft van de Eagles zou Genuel genoeg tijd moeten hebben op het veld tegen Pittsburgh. De vraag zal zijn hoe creatief ze zijn om het te gebruiken en wat te doen als hij voetbal ziet.

Hopelijk kan hij wat opwinding opwekken over het hebben van een kleine spelmaker terwijl hij een waardevol stuk aanbiedt om aan te vallen.

More from Madison Garrett

D’Andre Swift van de Detroit Lions kan 25 touch-ups hebben voor elke RB die wordt aangevallen

dichtbij Detroit Lions-journalisten Dave Birkett en Carlos Monares bespreken op 8 februari...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *