Tormented Souls survival horror throwback schrikt zijn weg naar Xbox Series X en pc op 27 augustus

Fans van populaire horrorfranchises zoals Resident Evil en Silent Hill hebben al lang een andere enge titel die op hun radar zou moeten blijven. Tormented Souls is een eerbetoon aan de geweldige horrorspellen die eraan voorafgingen en biedt spelers een manier om een ​​moderne kijk op deze klassieke formule te ervaren. Dual Effects en Abstract Digital Works hebben zojuist een nieuwe filmische trailer uitgebracht voor Tormented Souls die ons een beter idee geeft van wat we kunnen verwachten van het verhaal van de game en de Xbox Series X en pc-releasedatum van 27 augustus 2021 bevestigt.

Spelers besturen Caroline Walker nadat ze wakker wordt en vastzit in een verlaten landhuis. Jouw taak is om de verdwijning van twee tweelingmeisjes te onderzoeken en de geheimen van Winterlake te ontdekken. In de klassieke survival-horrorstijl moet je naar middelen zoeken, gruwelijke monsters bevechten en complexe puzzels oplossen om aan deze nachtmerrie te ontsnappen. Net als The Medium beschikt Tormented Souls ook over vaste camerahoeken die zorgen voor een angstaanjagend gevoel van nostalgie.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

Van wat we tot nu toe van de game hebben gezien, lijkt Tormented Souls vanaf de jaren ’90 in paniek te raken. Van karakterontwerp tot verhaal en zelfs vijandelijk ontwerp, het is duidelijk dat de teams van Dual Effects en Abstract Digital Works iets speciaals willen bieden aan gamers zoals ik die al sinds het oorspronkelijke PlayStation-tijdperk survival-horrorspellen spelen. Als je op zoek bent naar iets om die jeukende verrukkingen te krabben, bekijk dan zeker onze lijst met de beste horrorgames op Xbox.

READ  Datums en tijden voor de trailer "Resident Evil Village": PlayStation, Xbox en pc

Written By
More from Vanessa Hale

Monopoly Sudoku is een mobiele variant op het klassieke puzzelspel met cijfers

Maak je klaar – het komt binnenkort. Marmalade Game Studio, het bedrijf...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *