Het Xbox Series X-rapport is mogelijk zojuist gelekt van zijn grootste exclusieve tot nu toe

De Xbox Series X heeft mogelijk exclusieve hardware die groter is dan de Oneindige uitstraling. Volgens een nieuw rapport is MachineGames niet de enige studio die eigendom is van Xbox en werkt aan Lucasfilms IP. Dit nieuwe rapport komt in dezelfde aparte week Rapport beweert nieuw te zijn Star Wars: The Mandalorian Het spel is binnen Ontwikkeling. Voor de duidelijkheid: dit zijn twee afzonderlijke rapporten, maar ze zijn waarschijnlijk gerelateerd.

Dit nieuwe rapport wordt gekenmerkt door MrMattyPlays die tijdens de laatste aflevering van Definitie van een hertog Een podcast, onthulde hij dat hij het had gehoord de nieuwe Indiana Jones Het spel is in ontwikkeling bij MachineGames Lucasfilms is niet de enige game in actie op Xbox. Helaas was dat alles wat hij moest onthullen. Er is geen woord over welke studio aan het spel werkt, wanneer het zal worden onthuld of wat het IP-adres is.

De meest opwindende mogelijkheid, althans voor Xbox-fans, is dat dit een Star Wars Spel. Zoals opgemerkt, komt dit nieuwe rapport naast het eerder genoemde rapport over De Mandurisch. Bovendien was de bron in kwestie – MrMattyPlays – de eerste die daar het woord voor overbracht Aspyr werkte aan een remake Star Wars: Knights of the Old Republic, Wat niet is bevestigd, maar is geverifieerd door verschillende bronnen. Met andere woorden, er zijn verschillende redenen om aan te nemen dat dit een game kan zijn die is gebaseerd op De MandurischMaar voorlopig is dit slechts speculatie. Als dat het geval is, is het een enorme keuze voor Xbox, ervan uitgaande dat het een exclusieve console zal zijn.

READ  Bekwame leiders in congres worden geconfronteerd met vragen

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen hierop gereageerd. We verwachten niet dat dit zal veranderen, maar als dit het geval is, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Neem ondertussen dit alles, het rapport en de speculatie die het oproept met de nodige voorzichtigheid.

Voor meer berichtgeving over Xbox Series X – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, deals, speculatie, handleidingen, recensies, previews en interviews – klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Aubrey Mason

Nieuwe games, nieuwe deals en weer een gratis speelweekend

Eerder deze week werden we al verrast met twee Far Cry-games op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *