Het zijn Patrick Mahomes, Lamar Jackson en de rest

Het zijn Patrick Mahomes, Lamar Jackson en de rest

Er zijn enkele veelvoorkomende clichés die universeel klinken. … Tot ze dat niet doen.

The Madman is al lang een voorstander van het wachten tot laat in fantasiedamels om quarterbacks te selecteren. Maar in 2020 is niets normaal. En onze conceptstrategie is niet immuun voor die veranderingen.

Ons belangrijkste doel is om in de vroege rondes zoveel mogelijk topspelers op zoveel mogelijk topposities te krijgen. Dit betekent dat we meer openstaan ​​voor het selecteren van een QB of een strak einde in de eerste vijf rondes dan normaal. Maar voordat je een derde ronde aan Tom Brady gaat besteden, sta ons toe om deze nieuwe strategie te kwalificeren: het is bijna exclusief voor Patrick Mahomes en Lamar Jackson.

Als de een of de ander beschikbaar is, kom dan in Ronde 3, of zelfs laat in Ronde 2, en we zijn niet verliefd op andere opties – denk bijvoorbeeld aan het kiezen tussen bijvoorbeeld Mike Evans, Leonard Fournette, Chris Carson, Kenny Golladay – dan we zouden naar een van die twee QB’s of Travis Kelce kijken.

Dat is niet onze favoriete optie, maar het is een keuze die we dit seizoen willen maken. Als we Mahomes of Jackson niet kunnen krijgen, zijn we bereid te wachten. En we zijn bereid een tijdje te wachten. In ronden 8-10 maak je waarschijnlijk kans op Matt Ryan, Brady, Carson Wentz, Drew Brees of Aaron Rodgers.

Patrick Mahomes en Lamar Jackson
Patrick Mahomes en Lamar JacksonGetty-afbeeldingen: AP

Hiervan is onze favoriet Rodgers. De Packers hebben Jordan Love opgesteld als de troonopvolger van Rodgers, voordat Rodgers zijn pensioen overweegt. We hebben allemaal de verschillende rapporten gezien van zijn eigenwijsheid en soms schurende persoonlijkheid. Dus we verwachten dit jaar volledig een afgevinkte Rodgers, vastbesloten om de Packers en anderen te laten zien dat hij nog lang niet klaar is.

READ  Intel investeert $ 253 miljoen in de digitale eenheid van Reliance

Ondanks dit vertrouwen in zijn aanstaande fantasiefortuinen, zullen we hem niet bereiken. We wachten tot een van de volgende twee dingen gebeurt: 1) De opties op andere posities drogen op. Er zijn geen wenselijke opties om terug te rennen of brede ontvangerdiepte, en we hebben ofwel al een strak einde of onze doelen daar zullen waarschijnlijk in latere ronden beschikbaar zijn. Of, 2) Iemand kiest Ryan. Zodra dit gebeurt, verplaatsen we Rodgers naar de top van onze rij voor onze volgende keuze.

Een andere verandering in het plan van de Madman is dat we vastbesloten zijn dit seizoen een back-up te krijgen. Dit is iets wat we normaal gesproken doen, omdat we normaal een QB te laat kiezen en graag een pelotonoptie krijgen. Maar in andere jaren, als we bijvoorbeeld Mahomes hadden gehad, zouden we ons geen zorgen maken over een back-up totdat we gewond raken of de dagweek aanbreekt. Dit seizoen, met het extra risico van een positieve COVID-19-test die onze starter voor meerdere weken opzij zou kunnen zetten, willen we hoe dan ook een back-up.

Dus ja, we worden een beetje vriendelijker met QB’s in de concepten van dit seizoen. Maar wen er niet aan, jij grunts met grote armen. Als de zaken weer normaal worden, keren we u weer de rug toe.

Gids voor waanzin

Quarterbacks

1. Patrick Mahomes, Chiefs

2. Lamar Jackson, Ravens

3. Deshaun Watson, Texanen

Tom Brady
Tom BradyGetty-afbeeldingen

4. Russell Wilson, Seahawks

5. Dak Prescott, Cowboys

6. Kyler Murray, Cardinals

7. Josh Allen, rekeningen

READ  Waarom Oblivion nog steeds de beste game van Elder Scrolls is

8. Matt Ryan, Falcons

9. Aaron Rodgers, Packers

10. Tom Brady, Buccaneers

11. Drew Brees, Saints

12. Carson Wentz, Eagles

13. Ben Roethlisberger, Steelers

14. Matthew Stafford, Lions

15. Ryan Tannehill, Titans

16. Jared Goff, Rams

17. Baker Mayfield, Browns

17. Sam Darnold, Jets

19. Drew Lock, Broncos

20. Daniel Jones, Giants

21. Jimmy Garoppolo, 49ers

22. Kirk Cousins, Vikings

23. Joe Burrow, Bengals

24. Philip Rivers, Colts

25. Teddy Bridgewater, Panthers

Written By
More from Max Mcgee

BioShock 4, Half-Life remake, Tekken 8 en andere Nvidia pc-games gelekt

Het Call Of Duty 2022-lek betekent dat informatie over andere games, waaronder...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *