Hier is de checklist voor het instellen van Windows 10

Als je eindelijk de software van je pc hebt geüpgraded of een nieuw hardwareapparaat hebt ontgrendeld en Windows 10 voor het eerst hebt gebruikt, zijn er een paar dingen die je moet weten.

Ga eerst naar uw instellingen en log in met uw Microsoft-account om uw vorige instellingen van eerdere Windows-versies te synchroniseren en zorg ervoor dat de instellingen die u in de toekomst aanpast ook worden gesynchroniseerd. Als u nog nooit eerder een Microsoft-account heeft aangemaakt, raden we u aan dit nu te doen. Ga daarna door en installeer alle beschikbare updates. Er kunnen er meer dan een paar zijn, dus sla het nu over.

Vanuit de instellingen kunt u ook deelnemen aan het Windows Insider-programma. Dit is leuk als je een kijkje wilt nemen in de experimentele functies die Microsoft aan het testen is, maar als je niet op het randje wilt leven, kun je dit overslaan.

Dit is het moment om uw besturingssysteem aan te passen met enkele basisaanpassingen. Ga eerst naar Laten zien En maak de overstap Nachtlichtje Modus zodat de kleurtemperatuur van het scherm wordt aangepast bij zonsondergang en zonsopgang. Ga dan naar Meldingen en waarschuwingen Om het vervelende advies van Microsoft om het meeste uit Windows of iets anders te halen, uit te schakelen. springen op opslag En maak de overstap Opslaggevoel Om uw systeem schoon te houden. Tik na het installeren van uw primaire apps op Taakbalk Instellingen en selecteer “Selecteer taakbalkpictogrammen” om alles er overzichtelijk uit te laten zien. Onder Toepassingen, Specificeer begin Om te kiezen welke apps automatisch worden gestart wanneer u uw apparaat inschakelt (houd dit om voor de hand liggende redenen tot een minimum beperkt).

READ  Nippon Ichi Software heeft een nieuwe teaser-site voor de titel gelanceerd die een warme uitstraling heeft

Bekijk de video hierboven zodat we u door het proces kunnen begeleiden.

Written By
More from Lesley Curry

The King of Fighters 15-film is uitgesteld tot 2022

Nou, dat is een probleem Fans van vechtgames hebben gewacht om te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *