De best verkochte dubbele oplader van Amazon werkt met Xbox One- en Series X-consoles | S en Elite, $ 17

BEBONCOOL-aanbiedingen (97% levenslange positieve feedback) via Amazon A. 2-pack Xbox One / Series X-batterijen en -laders | S voor $ 16,82 Prime verzonden​ De deal van vandaag komt van hun $ 20-lijst en is identiek aan de op een na beste korting die we hebben gezien en de laagste die beschikbaar is. Deze batterijen zijn compatibel met bijna elke moderne Xbox-console, inclusief de Standard One, Elite en Series X | S is onlangs uitgebracht. Je kunt hier tot 25 uur gebruik maken voordat het tijd is om opnieuw verbinding te maken, en de meegeleverde dubbele oplader zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor gebruik. Geclassificeerd 4.7 / 5 sterren Hij is prof # 1 Bestseller Bij amazon.

Hoewel de vlaggenschipovereenkomst van vandaag een van de beste is die we hebben gezien voor een oplader voor een Xbox-console, kun je voor iets minder een vergelijkbaar resultaat krijgen. een 36 AmazonBasics AA-batterijen Het kan eronder worden gevangen $ 10 En Amazon Wanneer u de kortingsbon op de pagina knipt​ Er is hier geen mogelijkheid om op te laden, dus houd daar rekening mee. Maar met 36 batterijen, of 18 paar, kun je hierdoor weken (of maanden) in het spel blijven.

Over Xbox-consoles gesproken: heb je de nieuwste Pulse Red gezien? Het is gebaseerd op het nieuwste ontwerp van de X Series | S Het zorgt voor een mooie esthetiek. Het is eenvoudig, met een rode voorkant en een rood / witte achterkant, maar dat is wat het opvalt in je console-opstelling.

Meer over BEBONCOOL’s Xbox Controller-oplader:

3 oplaadpoorten: de Xbox One-batterijlader heeft 3 batterijoplaadmodi, ondersteunt Type-C, Micro-USB en adapter opladen, en biedt 3 optionele batterijoplaadopties voor Xbox one-spelers

FTC: We gebruiken aangesloten links om inkomsten te genereren. Meer.


Abonneer je op het 9to5Toys YouTube-kanaal om de nieuwste video’s, recensies en meer te krijgen!

READ  WRC 10 aangekondigd voor PS5, Xbox-serie, PS4, Xbox One, Switch en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Bedrock-bèta met Caves and Cliffs-thema arriveert in Windows, Android en Xbox One

De Minecraft 1.17 Caves and Cliffs-update is een van de meest verwachte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *