Hier is de directe downloadlink

CGPSC Mains 2022-toegangskaart: De Chhattisgarh Public Service Commission (CGPSC) heeft de belangrijkste toelatingskaart afgegeven voor het majeurexamen van de staatsdienst of het majeure Provincial Civil Service Examination (PCS). Om de toelatingskaart te downloaden, moeten kandidaten de officiële website van CGPSC bezoeken – psc.cg.gov.in.

Volgens de officiële aankondiging zal het CGPSC State Service Main Examination of het Mainstream Provincial Civil Service Examination (PCS) plaatsvinden op 26, 27, 28 en 29 mei 2022. Studenten moeten er rekening mee houden dat het CGPSC State Service Examination zal worden gehouden in vijf provincies, waaronder That’s Ambikapur, Bilaspur, Durg-Bhilai, Jagdalpur en Raipur. Het registratieproces voor het CGPSC State Service Mains Exam begon op 1 december en eindigde op 30 december 2021. Door dit wervingsproces zullen in totaal 171 posities in verschillende afdelingen worden ingevuld.

CGPSC Mains Entry Pass: hier leest u hoe u de CGPSC State Service Mains 2021 Entry Pass kunt downloaden

  • Stap 1: Om de toelatingskaart te downloaden, moeten kandidaten de officiële website bezoeken – CGPSC.ie psc.cg.gov.in.
  • Stap 2: Klik vervolgens op de startpagina op de meldingslink met de tekst “CGPSC State Service Mains Admit Card 2021” knippert op de startpagina.
  • Stap 3: De website zal u automatisch doorverwijzen naar de inlogpagina.
  • Stap 4: Voer nu uw e-mailadres, wachtwoord en captcha-code in.
  • Stap 5: De CGPSC State Service Mains 2021-toegangskaart wordt geopend.
  • Stap 6: Druk uw CGPSC State Service Mains 2021-toegangskaart af voor toekomstig gebruik.

Hier is de directe link om de CGPSC Mains Entry Card te downloaden – Klik hier

Het registratieproces voor CGPSC voor het Principal State Service Examination begon op 1 december en eindigde op 30 december 2021. Door dit wervingsproces zullen in totaal 171 vacatures worden ingevuld op verschillende afdelingen. Kandidaten wordt geadviseerd om de officiële website te bezoeken voor nieuwe updates en meer details.

READ  Hoe de Zoom-app op laptop te downloaden
Written By
More from Eda Greene
Aadhaar-kaartupdate: download Aadhaar-kaart altijd zonder geregistreerd telefoonnummer
De Aadhaar-kaart is een essentieel document geworden voor ons allemaal. Van overheidsregelingen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *