Hier is de eerste officiële screenshot van Final Fantasy 6 Pixel Remaster

De Final Fantasy Pixel Remaster-serie gaat door, zelfs met de vertraging van de update voor de geliefde Final Fantasy VI. De ontwikkelaars willen echter graag een beetje delen van wat je kunt verwachten, en ze hebben de eerste officiële screenshot van Final Fantasy VI Pixel Remaster onthuld. technisch gezien Je hebt deze foto misschien al eerder gezien, maar hoe dan ook, het lijkt erop dat er een veel grotere visuele revisie zal zijn voor dit item in de serie.

Afbeelding is van Final Fantasy VI’s Opening, waar een groep magische monteurs door de sneeuw naar een bergdorp loopt. De opname is compleet anders gekaderd dan het origineel – de mechanica is anders in de scène gepositioneerd, de scène op de achtergrond lijkt volledig opnieuw getekend en er lijkt zeker een nieuw subtiel misteffect te zijn.

De schermafbeelding zelf is opgenomen in een bestand Het nieuwste nummer van het Japanse gamingtijdschrift Famitsu, samen met het beeld van de iconische operascène van FFVI. Het theater daar lijkt een zwaardere facelift te hebben gekregen, met volledig 3D-achtergrondeffecten die de game een sfeer geven die lijkt op Octopath Traveler van Square Enix.

Het valt nog te bezien of dit soort facelifts in de hele game worden doorgevoerd of beperkt blijven tot de meest memorabele scènes, maar het lijkt erop dat we veel meer nieuwe visuele trucs kunnen verwachten dan bij eerdere Pixel Remasters.

De releasedatum van FF6 Pixel Remaster is gepland voor februari 2022. Voor meer RPG’s die je in de tussentijd kunt bekijken, kun je deze link volgen.

READ  Gameconsole of pc? Er is niet één antwoord

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Dit is de eerste officiële screenshot van Final Fantasy 6 Pixel Remaster”, “type”: “news”, “category”: “final fantasy -vi “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Square Enix “,” genre “:” RPG “,” title “:” FINAL FANTASY VI “,” Genres:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *