De Rockstar Games-website is bijgewerkt met een mogelijke plaag Bully 2

De Rockstar Games-website is bijgewerkt met nieuwe mogelijkheden pesten 2 Lastig valt. Deze maand begonnen geruchten de kop op te steken dat het langverwachte vervolg op de Rockstar Classic uit 2006 niet alleen eindelijk is uitgekomen, maar binnenkort zal worden onthuld. Sindsdien zijn er tegenstrijdige geruchten ontstaan ​​die beweren dat Rockstar Games weer in bedrijf is Pestkop, maar het is een aangepaste versie van de eerste game, nee pesten 2. Helaas is er op dit moment geen manier om te weten wie gelijk heeft en wie niet. Het is natuurlijk mogelijk dat beide ongelijk hebben. Hoe dan ook, er lijkt nu meer bewijs te zijn dat er echt iets aan de hand is met deze serie.

Op de Reddit-pagina gewijd aan pesten 2Fans van de Rockstar-gameserie hebben erop gewezen dat de Rockstar Games-website is bijgewerkt met een nieuw logo, hetzelfde logo dat het bedrijf gebruikte op de E3 2005 net voordat de originele game werd aangekondigd. Op een oppervlakkig niveau lijkt dit op een plaag met iets Pestkop Het gebeurt, maar op dit moment kan het niet worden bevestigd.

Rockstar Games heeft de reputatie hun logo te veranderen afhankelijk van het spel op het dek. Bijvoorbeeld met Red Dead Redemption 2Rockstar heeft zijn logo veranderd in de rood met zwarte versie. Het is niet helemaal hetzelfde, maar het is zeker vergelijkbaar.

Helaas is alles wat we nu hebben speculatie. Op het moment van publicatie is deze speculatie in geen enkele hoedanigheid aangepakt door Rockstar Games en we verwachten niet dat dit zal veranderen. Niet alleen heeft hij niets over hem opgemerkt Pestkop of pesten 2 Tot dusverre, maar in het algemeen, geeft hij geen commentaar op geruchten, rapporten, lekken of allerlei andere en onofficiële speculaties. Als deze traditie van stilte echter wordt doorbroken, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. In de tussentijd, en zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je ervan vindt, of stuur me een reactie op Twitter MustafaHosny Oh God, Amen Om over games te praten.

Voor meer berichtgeving over Bully, Rockstar Games en alles wat met gamen te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, speculaties en deals – klik hier. hier.

READ  Het lek van het Genshin-effect bevestigt de langverwachte functie
Written By
More from Aubrey Mason
Alle Dragon Heart-locaties en wat ze doen
Draken zijn altijd aanwezig geweest in de producties van Miyazaki en George...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *