Hier is de kruising tussen ons / Nier Automata die de wereld nodig heeft

Nieuwe mod voor Nier: Automata brengt de verdachte bemanningsleden onder ons naar de 2B-wereld en andere Android-apparaten. De modus vervangt de meest voorkomende vijand van Nier Automata door een van de bemanningsleden onder ons – wat helaas betekent dat ze allemaal oplichters zijn.

Er zijn veel coole mods voor de multiplayer cheat die populair zijn onder ons, waaronder veel die nieuwe rollen aan het spel toevoegen of de gameplay volledig verpesten. Gezien de populariteit van de game en hoe goed de verdachte kleine kerels herkenbaar zijn, is het geen verrassing dat mods ze naar andere games brengen – hier zijn ze in Stardew Valley, Minecraft en zelfs Star Wars Battlefront 2 en Red Dead Redemption 2.

Dit is de eerste keer dat ze verschijnen in de Nier-serie. ‘Amogus’ mod voor Nier: Automata is beschikbaar op NexusMods, en ze vervangt de toch al schattige kleine Stubby robotvijanden van het spel door bemanningslid Red Among Us – compleet met cel shaders, alleen maar om ze nog meer op te laten vallen.

Modificatie door MC maakt gebruik van een 3D-model gemaakt door ThatAverage Joe Het is minder dan 2 MB groot, maar het is verrassend hoe relevant de mede Nier: Automata-wereld is – de oorspronkelijke vijanden van Small Stubby zijn sowieso speelgoedachtige bots met grote hoofden, dus de Reds zijn geen enorme sprong.

In een meer officiƫle hoedanigheid ging de gelijkaardige cartoon Battle Royale-held Fall Guys in de tegenovergestelde richting en voegde Nier: Automata-skins toe voor zijn mollige helden. Verder, praat niet over de nieuwe Imposters-modus in Fortnite, want het is cool.

READ  Godfall-releasetijden onthuld - hier is wanneer je later vandaag kunt spelen

{“plan: {“page: {“content: {“title: “de transit tussen ons / Nier Automata die de wereld hier nodig heeft”, “type”: “news”, “category”: “nier-automata” }, ” user “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Square Enix “,” genre “:” “,” title “:” Nier: Automata “,” genres “:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

ISL 7: FSDL-team bereikt Goa voor inspectie van oefenterreinen en locaties

[FILE] Veteraan Indiase acteur Rajinikanth (2e L), Indiase cricketlegende Sachin Tendulkar (L),...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *