Fallout 76-update verrast spelers met slecht nieuws

De neerslag 76 De hoofdproducent heeft aangekondigd het project en Bethesda Game Studios achter zich te laten. Ga naar Twitter, bijv neerslag 76 Majoor Jeff Gardiner kondigde aan dat hij na een lange carrière bij Bethesda Game Studios heeft gewerkt aan games als geheugenverliesEn Fallout 3En SkyrimEn Fallout 4, En neerslag 76Ze lieten de studio achter, naast dat ze eraan werkten neerslag 76Momenteel in ontwikkeling sterrenveld En Sjeik Scripts 6. Het is onduidelijk of Gardiner in welke hoedanigheid dan ook aan deze twee projecten werkt. Wat het ook is, het is een enorm verlies voor neerslag 76 Team.

“Mijn tijd bij Bethesda Game Studios is voorbij”, zei Gardiner. “Het was een geweldige reis, van de producties van de ontwerpers in Oblivion, Fallout 3 en Skyrim tot het vlaggenschip van Fallout 4En tot slot een projectleider neerslag 76. Ik zal mijn collega’s missen en ik wil de geweldige fans bedanken. Blijf kijken.”

“Voor degenen die niet op de hoogte zijn, Jeff en ik hebben samengewerkt aan elke Bethesda Game Studios-game sinds Fallout 3”, voegde Bethesda Game Studios Design Director Emil Pagliarulo toe over de aankondiging in reacties op de tweet hierboven. “We zijn altijd perfect op elkaar ingespeeld bij het afwerken van onze wedstrijden, waardoor de fans de ervaringen krijgen die ze verdienen. Je reis is nog maar net begonnen, broer. Maar je hebt het al gemist.”

Voor nu valt nog te bezien wie Gardiner zal vervangen in de ontwikkeling neerslag 76. En natuurlijk is het onmogelijk om te weten wat dit betekent voor de toekomst neerslag 76. Het vertrek van Gardiner zal ongetwijfeld een effect hebben, maar voorlopig kan iedereen het beste raden wat dat effect zal zijn.

neerslag 76 Beschikbaar en speelbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Klik voor meer informatie op Hier.

READ  Gratis PlayStation Plus-games aangekondigd voor december 2020
Written By
More from Aubrey Mason

Fan Dev sluit GTA San Andreas Mod af vanwege Take-Two

afbeelding: Rockstar Games / dkluin / Kotaku Na maanden van aanvallen en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *