Hier is de nieuwe concept art van Dragon Age 4 om de angel uit het gebrek aan spel van EA te halen

Hoewel BioWare heeft bevestigd dat Dragon Age 4 geen deel zal uitmaken van EA Play Live 2021, is er een nieuw technisch ontwerp onthuld waarvan we hopen dat het wachten op meer informatie een beetje makkelijker zal maken.

Dragon Age 4 uitvoerend producent Christian Daley deelde de foto op Twitter, Het geeft ons een geheel nieuwe kijk op Antivan Crows en zou erop kunnen wijzen dat ze een belangrijke rol spelen in het verhaal van de game.

“Hallo jongens, sorry voor het gebrek aan nieuws van EA Play dit jaar, maar weet dat het team met veel vaart bergafwaarts gaat en grote vooruitgang boekt”, schreef Daly. We zijn verheugd om meer te delen wanneer de tijd daar is. Blijf veilig en een fijn weekend! Tweet insluiten Tweet insluiten

De Antivan Crows is een elitegroep van dieven, spionnen en moordenaars die voor het eerst werden geĆÆntroduceerd in Dragon Age: Origins. Zevran Arainai, een potentiĆ«le compagnon van Origins, maakte deel uit van deze organisatie.

Dit artistieke concept sluit aan bij anderen die door Dailey zijn onthuld en die een kijkje nemen op zijn heuvel in Minrathous, de figuur van een gehelmde boogschutter, en een mogelijk ongemak voor de terugkeer van Gray Wardens.

EA Play Live 2021, waar ook geen nieuws te zien is over het volgende Mass Effect, vindt plaats op 22 juli. Voorafgaand aan de show zijn er vier evenementen in de EA Play Live Spotlight-serie met games als Battlefield 2042, Apex Legends en meer.

Bekijk voor meer informatie over Dragon Age 4 de nieuwste versie van de langverwachte game van The Game Awards 2021.

READ  Sega brengt Astro City Mini-arcade-machine uit met 36 spellen in Japan - Gaming - Nieuws

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason

Karnataka Police Sniffer Dog Tunga rent 12 km om beschuldigde moord op te sporen

Tunga is een politie-speurhond die door de politie van Karnataka wordt geprezen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *