Ontmoet kunst tijdens het wandelen: vijf wandeltochten …

De wegen – een initiatief van Stichting Zichtlijn – lopen dwars door het Velsense landschap, en leiden naar desolate en dichterbevolkte plekken. In totaal zijn er vijf artistieke tracks die draaien om levensthema’s als rouw, heimwee, familie, gebed en veiligheid.

“Elke track is een reeks ontmoetingen in één”, zegt Salwa Jebaly van de Foundation. “Het is licht, donker, soms grappig, herkenbaar of totaal onverwacht. Zoals het leven zelf. Het mooie is dat waar je als deelnemer kunst tegenkomt, je altijd een verrassende ontmoeting hebt.”

Het is ook de vreugde van de vrijheid om te lopen: het pad is niet compleet met een kop en een staart, je kiest zelf waar je verhaal begint en waar het eindigt.

Pier

Gebelly legt uit dat de Vijf Routemakers heel bewust gekozen hebben voor de plekken waar voetgangers zouden lopen volgens het thema. “Het kan bijvoorbeeld halverwege het trottoir zijn en juist daar is het doel om het artistieke object te ervaren. Wat je dan ziet of hoort kan van alles zijn: een muziekstuk, dans, animatie, theater, poëzie, kunst Visueel. Het is eigenlijk een wandelend festival. De locatie is de plek voor je artistieke ervaring. “

“Het maakt niet uit welke kant je op gaat”, vervolgt ze. “Je kunt op elke specifieke locatie op de kaart kunst bekijken of beluisteren. De clips die je op je telefoon hoort of ziet, duren meestal een paar minuten. En als je het echt goed wilt ervaren, is het een goed idee om een ​​koptelefoon te gebruiken.” ”

READ  De nieuwe Elektor november december 2020 is nu beschikbaar

een programma

Het is een goed idee om de app naar je telefoon te downloaden voordat je aan de track begint. Als deelnemer kun je de wandeling in één keer of in delen afleggen. De hele route kan maximaal drie keer worden gelopen.

More from Madison Garrett
‘Super Monkey Ball: Banana Mania’ box art en screenshots online
na het bestaan Geclassificeerd in Australië en BraziliëNu online te zien, kistkunst...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *