Hier is de Xbox Series S-broodrooster die je altijd al wilde hebben

Er zijn online foto’s opgedoken van de broodrooster met het S-thema van de Xbox Series.

juist; Als je op zoek bent naar meer merkkeukenartikelen voor bij je neongroene Xbox Series X-minikoelkast, zijn er afbeeldingen van de “Series S Toaster” opgedoken op een Franse website.

Nieuwsuitzending: waar gaat Microsoft heen om de Activision Blizzard-deal af te ronden?

Zoals opgemerkt door GyoJvbfr XboxSquad.fr (Bedankt, Windows Centraal), de broodrooster zal later dit jaar verschijnen, maar is momenteel beschikbaar voor pre-order voor inwoners van Frankrijk en België.

Naar verluidt een product met volledige licentie – hoewel nog niet officieel aangekondigd als een Xbox- of Microsoft-product – wordt beweerd dat de broodrooster £ 53 / € 60 kost (exclusief bezorging) en beschikt over twee broodsleuven, 1-6 bruiningsstanden, anti -jamfunctie En antislipvoetjes. Oh, en het lijkt natuurlijk precies op de S-serie.

Het gerucht gaat dat er nog andere koopwaar onderweg is, zoals opbergdozen, een pennenhouder, een gereedschapskist, muismatten en een scala aan keukengadgets, waaronder serviesgoed, ramenkommen en flesopeners.

Als dat waar is, is er ook een cool 14-inch Halo Energy Sword onderweg… maar het kan ook een zeer uitgebreide – zij het vroege – grap van 1 april zijn. Ik denk dat we er uiteindelijk wel achter zullen komen, hè?

Als je op speelgoed geïnspireerde snacks wilt samenstellen voor bij je coole nieuwe broodrooster, vergeet dan niet dat het kookboek Five Nights at Freddy’s in september 2023 uitkomt.

Het officiële Five Night at Freddy’s Cookbook bevat meer dan 40 recepten voor het soort eten dat je zou verwachten bij een Pizzaplex, waaronder Fredbear’s Pepperoni X-Press, Chica’s Ultimate Thai Chicken Burger, Foxy’s Fruity Cove Cooler en El Chip’s Fully Loaded Tortillas.

READ  De beste gamingheadsets voor Xbox 2023
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *