Hier is een pictogram voor een van de beste gratis Destiny 2-emblemen ooit

Hier is een pictogram voor een van de beste gratis Destiny 2-emblemen ooit

Ik zal eerlijk zijn, ik heb op dit moment niets om over te praten met Destiny 2, aangezien we alleen de wekelijkse “Wish” -missies doen voor sporadische beloningen, en het zal nog een tijdje duren voordat de Guardian Games en het beloofde 'In het licht'. ” inhoud.

Maar ik heb me onlangs aangemeld om een ​​heel specifieke reden: om een ​​spellogocode in te wisselen waarvan ik denk dat dit waarschijnlijk een van de beste cadeaus in de geschiedenis van logo-weggeefacties is. En dat waren er veel.

Ik weet niet zeker of dit oorspronkelijk bedoeld was als iets dat verband hield met het seizoen, gezien de focus op Riven. Hier is de code: THR-33A-YKCDit is de link waar Ik heb het opgehaald. Daarna zal het in je collecties verschijnen, waar het in je inventaris kan worden geplaatst en op je personage kan worden gebruikt.

Geweldig logo dus. Echt mooi. We gaan zeker meer van deze getalenteerde artiest zien, toch? Nee, eigenlijk is het gemaakt door Johannes Zelman, die plaatsvond tijdens de recente ontslagronde van Bungie, wat erg jammer is. Zelman heeft een aantal uitstekende logo's en ander artwork gemaakt binnen Destiny, en Bungie is zonder hem slechter af. Net als veel van de mensen die ze hebben neergeschoten.

Wat betreft waar we nu op wachten in Destiny: het is een beetje moeilijk te geloven dat we nog steeds vier volle maanden verwijderd zijn van The Final Shape, die op 2 juni zou zijn gelanceerd, maar werd uitgesteld tot 27 februari. Het is nu nog maar twee weken geleden. De inhoud van “Into the Light”, wat het ook is, zal pas in april verschijnen en zal tot mei twee weken duren, om direct samen te vallen met de lancering van het definitieve formulier. Het is niet alleen bedoeld om veteranen aan te spreken, maar ook om nieuwe spelers in staat te stellen deel te nemen en zich in een bepaalde hoedanigheid voor te bereiden op de uiteindelijke vorm.

READ  New England in Carolina Voorspelling, spelvoorbeeld

Het lijkt meer dan een beetje moeilijk om mensen zo laat aan boord te krijgen, maar andere games hebben het gedaan. We weten niet wat deze inhoud is, maar het zal niet zo uitgebreid zijn als de inhoud halverwege het seizoen voor de 30e verjaardag van Season of the Lost, maar het zal zeker belangrijker zijn dan de wekelijkse ‘verlanglijst’ die we hebben hier te zien. Maar omdat er bijna geen informatie is over activiteiten, beloningen, verhaal, wat dan ook, moeten we het ons nog een tijdje afvragen. We hebben nog twee maanden te gaan Welke De inhoud begint, dus het zal enige tijd duren. Daarom schrijf ik over gratis bannercodes en het aantal nieuwe spelers.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero Killer-serie En Aarde-trilogie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *