Turbo Golf Racing wordt in het tweede kwartaal van 2024 gelanceerd voor PS5, Xbox Series, Xbox One en pc

Turbo Golf Racing wordt in het tweede kwartaal van 2024 gelanceerd voor PS5, Xbox Series, Xbox One en pc

Turbogolf racen Het verlaat vroege toegang en wordt gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One en pc via stoom En Microsoft-winkel In het tweede kwartaal van 2024 maakten uitgever Secret Mode en ontwikkelaar Hugecalf Studios bekend. Onlangs werd de PlayStation 5-versie aangekondigd.

De sportgame in arcade-stijl debuteerde in vroege toegang voor Xbox Series, Xbox One en pc via stoom En Microsoft-winkel Op 4 augustus 2022.

Hier is een overzicht van de game via de geheime modus:

op

Turbogolf racen Het is een snel sportspel in arcadestijl. Rijd met turbo-aangedreven auto's om je gigantische bal in een spannend sprintje te snijden, te slaan en te verpletteren om je vrienden naar de finishvlag te verslaan.

Belangrijkste kenmerken

  • Online racen voor acht spelers – Concurreer met maximaal zeven andere concurrenten in een competitie in Grand Prix-stijl. Boost, sprint en schuif om als eerste je bal in het gat te stoppen. Tik op de boosterpads om je rivalen te ontlopen, neem sluiproutes om ze te verslaan en gebruik pickups om ze tegen te houden.
  • Eén-op-één golfduel – Doe mee aan de ultieme 1v1-confrontatie, waarbij nauwkeurigheid zegeviert over snelheid en de overwinning wordt behaald met de minste schoten. Breid het speelveld uit met de exclusieve luchtcamera en sla je bal verder dan voorheen met het ingebouwde dashboardmechanisme. Test je golfvaardigheden in casual of aangepaste spellen!
  • Duur van experimenten – Race tegen de klok om sterren te verdienen en nieuwe levels te ontgrendelen! Vergelijk je beste tijden op elk parcours met die van je vrienden, of verzeker je plaats op de mondiale ranglijsten!
  • Voedings- en opvangkernen – Beheers je gameplay door unieke power-ups uit te rusten die bij je speelstijl passen. Raak je bal met meer kracht, draai of stuiter, terwijl je krachtige vaardigheden gebruikt om je bal te vangen, te bevriezen of eraan vast te houden.
  • Maatwerk – Onderscheid u van anderen in uw persoonlijke auto. Geniet van meer dan een biljoen verschillende combinaties met aanpasbare carrosserieën, ballen, wielen, spoilers, schilden, verf en boosters!
  • Cursussen behalen – Gebruik je vleugels, wielen en verstand om door het terrein te navigeren, profiteer van de boosterpads en boosterringen, terwijl je bunkers en ruige bomen ontwijkt! Reis door unieke biomen, waaronder oude Azteekse tempels, zwaartekracht tartende ruimtepaden en kunstmatige woestenijen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *