Hier kun je de nieuwe wallpapers downloaden

Heeft je Mac een nieuwe achtergrond nodig? Het duurt even voordat je macOS 12 kunt downloaden, maar de officiële wallpapers zijn al beschikbaar. Zo krijg je de wallpapers op je Mac (boek).

Lees verder na de aankondiging.

MacOS 12-achtergronden downloaden

Je kunt macOS 12 later dit jaar downloaden. De nieuwe Mac-update heet Monterey en voegt niet alleen nieuwe functies toe, maar ook nieuwe achtergronden. Deze wallpapers zijn nu online gezet, zodat je een idee krijgt van het nieuwe design.

Er zijn twee nieuwe wallpapers verschenen: één voor de lichte modus en de andere voor de donkere modus. Hieronder kun je de officiële macOS 12 wallpapers downloaden.

Download de wallpaper via deze link

Download de wallpaper via deze link

U kunt achtergronden downloaden door op de afbeelding te klikken en deze vervolgens op uw Mac op te slaan. Vanuit het Apple-menu kun je via “Systeemvoorkeuren” naar “Desktop & Screen Saver” gaan. Daar kunt u de nieuw opgeslagen achtergrond(en) instellen als uw Mac-achtergrond in het bureaubladpaneel.

Dit is wat er nieuw is in macOS 12

macOS 12 is gebaseerd op macOS 11 (Big Sur). Innovaties zijn dus evolutionair, niet revolutionair. Een leuke toevoeging aan macOS 12 is Universal Control. Deze functie maakt het mogelijk om efficiënter te werken op meerdere Apple devices tegelijk. U kunt bijvoorbeeld het trackpad van uw iMac gebruiken om uw iPad of MacBook te bedienen.

Ook nieuw in macOS 12: AirPlay komt naar je Mac. Zo stream je bijvoorbeeld films en muziek van je iPhone naar je Apple desktop of laptop. Apple introduceert ook een nieuwe look voor sommige van zijn apps, zoals Safari.

READ  De toepassing van de week: volg de parlementaire discussies rechtstreeks in DebateDirect

Alles weten over de nieuwe Mac-update? Lees dan de macOS 12 overzichtspagina voor het volledige plaatje.

Ook interessant: Download: dit zijn de officiële wallpapers voor iOS 15 (en iPadOS 15)

Laatste op macOS 12 Monterey:

More from Madison Garrett

CNV wil quarantainefonds ter dekking van ‘schade corona-app’

Werkgevers adviseren werknemers om de corona-app niet te activeren, omdat dit tot...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *