Downloadlink voor Android-gebruikers

De PUBG Mobile 1.4 (Traverse)-update is op 11 mei uitgebracht. De update bracht een heleboel nieuwe functies voor de populaire BR-titel, waaronder een nieuw voertuig, een schietspelmodus en inhoud met betrekking tot de Godzilla vs Kong-samenwerking.

Spelers die de nieuwste versie van PUBG Mobile nog niet hebben gedownload, kunnen dit doen via Google Play Store of Apple App Store. Ze kunnen de update ook downloaden met behulp van het APK-bestand dat beschikbaar is op de officiële website van de game.

Disclaimer: PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite zijn verboden in India. Daarom wordt gebruikers uit het land ten strengste afgeraden om de game te downloaden.


Lees ook: “Battlegrounds Mobile India komt morgen uit”: technische Guruji over de terugkeer van PUBG Mobile


Hoe PUBG Mobile Traverse 1.4 wereldwijde versie met APK te downloaden

Er zijn twee APK-bestanden beschikbaar op de PUBG Mobile-website. Links naar beide vindt u hieronder:

Kleine / gecomprimeerde versie: Klik Hier

Standaard versie: Klik Hier

Als spelers de gecomprimeerde versie van het APK-bestand downloaden, moeten ze de in-game resource packs downloaden. Als spelers echter de reguliere versie downloaden, kunnen ze de game direct na installatie spelen.

Er zijn twee verschillende APK-bestanden beschikbaar op de officiële PUBG Mobile-website
Er zijn twee verschillende APK-bestanden beschikbaar op de officiële PUBG Mobile-website

Spelers kunnen de onderstaande stappen volgen om de nieuwste versie van PUBG Mobile te downloaden:

Stap 1: Spelers moeten alle APK-bestanden downloaden die beschikbaar zijn op de PUBG Mobile-website. Ze kunnen hiervoor de bovenstaande links gebruiken.

(Alvorens het APK-bestand te downloaden, moeten spelers ervoor zorgen dat ze voldoende opslagruimte op hun apparaat hebben. De normale APK-bestandsgrootte is 990 MB, terwijl de gecomprimeerde versie 661 MB is.)

READ  11 juni PC-downloadweekend: GOG-zomeruitverkoop begint

Stap 2: Nadat de download is voltooid, moeten spelers de optie “Installeren vanaf onbekende bron” inschakelen. Vervolgens moeten ze het bestand lokaliseren en op hun apparaat installeren.

Stap 3: Zodra het bestand is geïnstalleerd, kunnen spelers PUBG Mobile openen en inloggen op hun account om van de nieuwste versie van de game te genieten.

Spelers kunnen het APK-bestand opnieuw downloaden en de bovenstaande stappen opnieuw volgen als ze een parseerfout tegenkomen.


Lees ook: Indiase PUBG-spelers verwachten dat Battlegrounds Mobile India deze maand wordt uitgebracht

Bewerkt door Rachel Semalyeh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *