Hier leest u hoe u de iconische auto van Cyberpunk 2077 in Forza Horizon 4 kunt krijgen

Dankzij een getalenteerde modder hebben door Cyberpunk geobsedeerde coureurs kunnen inzoomen Forza Horizon 4 in Johnny Silverhand’s Porsche 911 Turbo uit 1977 (of in ieder geval een close facsimile). Nu is er weer een dosis dystopie van CD Projekt Red RPG-spel beschikbaar in Forza: V’s iconische sportwagen, de Quadra Turbo-R V-Tech.

Het voertuig is nu beschikbaar als beloning voor het voltooien van een nieuw Street Scene-evenement in Edinburgh genaamd _: NIGHTCITY.EXE: _, dat je de volgende keer dat je het racespel laadt op je wereldkaart zult vinden. Je zult een coureur moeten verslaan die de Quadra door een stadsparcours vol rotondes en smalle straatjes rijdt, en je zult daarvoor een auto uit de S1-klasse gebruiken. We raden iets met vierwielaandrijving aan, aangezien de race op een regenachtige avond plaatsvindt.

Als je als eerste eindigt, ontgrendel je de Quadra Turbo-R V-Tech die in heel veel Cyberpunk 2077‘s promotiemateriaal, en dat je ongetwijfeld een beetje in Night City hebt rondgereden als je aan je reis door de open-wereldspel.

Hier is de locatie van de race, voor het geval je een routebeschrijving nodig hebt:

De Quadra is trouwens prachtig. De dikke achterbanden houden de weg woest vast, en de toekomsttechnologie die het beest aandrijft, staat het niet in de weg om het een mooi, keelachtig gegrom te geven.

Bekijk onze gids voor Cyberpunk 2077-voertuigen als je wilt weten wat je nog meer kunt rijden in Night City, of bekijk deze gids over hoe je de iconische kunt pakken Regalia uit Final Fantasy XV in Forza Horizon 4.

READ  De Amerikaanse investeerder March Capital lanceert een startfonds voor games van $ 60 miljoen

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *