Hier leest u hoe u de Launcher-app installeert op het Windows-subsysteem voor Android

Windows-subsysteem voor Android Het is ongetwijfeld een uitstekende eigenschap van Windows 11 Om Android-apps zo native mogelijk op uw pc uit te voeren. Of u nu een applicatieontwikkelaar bent die op zoek is naar een soepele omgeving voor foutopsporing, of gewoon een gewone gebruiker die bestanden probeert uit te voeren: Favoriete Android-apps Samen met uw gewone Windows-software komt de ingebouwde Android-laag van Windows echt van pas.

U hoeft geen Windows Insider te zijn om Android-apps op Windows 11 te krijgen

Als het op de interface aankomt, heeft Microsoft eigen ontwerpelementen geleend Linux-subsysteem, wat betekent dat de Android-app op dezelfde manier wordt gepresenteerd als de moderne Windows-app. Hoewel Windows 11 het beheer van Android-apps enigszins vereenvoudigt door automatisch gerelateerde snelkoppelingen in het Start-menu te maken zodra Download het van de Amazon Appstore of Sideloaden met ADBHet Windows-subsysteem voor Android biedt echter geen speciaal startscherm voor toegang tot geïnstalleerde applicaties.

Android-apps oefenen op Windows 11

De filosofie achter dit ontwerp is vrij duidelijk: Microsoft wil dat Android-apps niet anders worden behandeld dan traditionele Windows-software. Het probleem is dat niet iedereen het eens is met het voorstel. In het geval dat Windows er niet in slaagt de toepassingssnelkoppeling te maken, moet u sleutelen aan het uitvoerbare WsaClient-bestand om het helemaal opnieuw te maken, of het rechtstreeks vanuit de ADB-shell aanroepen. Misschien wil je ook een centrale ruimte hebben voor al je Android-apps, zoals de Linux-desktopomgeving, waar je de vrijheid hebt om toegang te krijgen tot de module met basisinstellingen en elk hoekje en gaatje erin aan te passen. Nou, dit is niet helemaal onmogelijk voor het Windows-subsysteem van Android. Het enige dat u hoeft te doen, is de launcher-app sideloaden (Erosie Tweet insluiten).

READ  Hij richtte zich op de voormalige Metroid Prime-ontwerper met beledigende berichten

Een launcher-app installeren in het Windows-subsysteem van Android

  1. Download het APK-bestand van uw gewenste launcher-app. Aangezien er honderden zijn, moet u zeker een kijkje nemen in onze uitgebreide lijst van Beste Android-opstartprogramma’s pre.
  2. Zodra u het APK-bestand bij de hand heeft, zetpil met hulp ADB. Het zou moeten zijn:
    adb install <full_path_to_the_APK_file>

  3. Voer de snelkoppeling uit van het opstartprogramma dat u zojuist hebt geïnstalleerd vanuit het menu Start.
  4. Daar is hij!
Instellingen voor WSA-opstartprogramma

Microsoft Launcher draait binnen het Windows-subsysteem voor Android op Windows 11

Het eerste dat opvalt na het installeren van het Android-opstartprogramma, is de beschikbaarheid van een startscherm. Van daaruit hebt u toegang tot de app-lade en de primaire app Instellingen voor uw Android-instantie. Wilt u geïnstalleerde applicaties ordenen? Maak enkele mappen en stapel vergelijkbare mappen op elkaar. Wilt u een kapotte app repareren door de gegevens uit de instellingen te wissen? Volgen. Je kunt zelfs een aantal coole widgets toevoegen aan je Android-startscherm en ze samen gebruiken met Windows 11-widgets.

Houd er rekening mee dat Microsoft een aantal doellinks voor de Android Instellingen-app heeft vervangen door gelijkwaardige Windows-links. Dit betekent dat u mogelijk wordt doorgestuurd naar de Windows 11 Instellingen-app nadat u op sommige secties van de Android Layer Settings-app hebt geklikt. Dit is volkomen normaal en niets om je zorgen over te maken.


Welke launcher-app bent u van plan te gebruiken voor het Windows-subsysteem voor Android? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Written By
More from Lesley Curry
De nieuwe focusmodus van Zoom kan voorkomen dat studenten elkaar afleiden
Adverteren Zoom een nieuwe focus leggen, wat je zegt Het is bedoeld...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *