Twitch-streamers protesteren tegen haat-inval-dilemma

Twitch-logo op blauwgroene achtergrond met kleurovergang

afbeelding: Zenuwtrekking

De afgelopen dagen heb je misschien een bestand gezien #TwitchDoBetter Hashtags winnen terrein op sociale netwerken zoals Twitter. Je hebt je waarschijnlijk meer afgevraagd waarom het nu verschijnt en waar het allemaal over gaat. Twitch is tenslotte een bedrijf en bedrijven kunnen het altijd beter doen. Maar deze nieuwste campagne is specifiek bedoeld om te benadrukken hoe het platform zijn gemarginaliseerde makers voortdurend in de steek laat.

Veel campagne menigte eromheen Een tweet van februari 2018 van Twitch roept publiekelijk op tot verantwoording. “Alstublieft, houd ons nauwlettend in de gaten en houd ons verantwoordelijk”, schreef het bedrijf. Deze eerste update schetst onze richtlijnen, maar we weten dat dat zal worden beoordeeld op de manier waarop we ze toepassen.”

Lees verder: Twitch biedt kruis-, zwarte en uitgeschakelde bannertags, maar geen bescherming

In de jaren die volgden, bleven de problemen van Twitch – vooral de rare streamers en kleurblokkers – met regelmaat worstelen intimidatiecampagnesEn Doorgaan met inpakken, en op grote schaalHaat invallen. ” in een sommige gevallenAls je de overtreder verbiedt, betekent dit dat hij alleen een aantal andere accounts zal maken en blijft lastigvallen, vanwege het gemak waarmee hij zich kan aanmelden voor Twitch. Er zijn weinig beveiligingen om tactieken van trollen, zoals het continu loggen van IP-streams, te voorkomen.

Oh, en Twitch haalt ook veel inkomsten binnen.

Twitch, wie was? Gekocht door Amazon In 2014 voor minder dan een miljard dollar haar, Verdeel abonnementsinkomsten Hetzelfde geldt voor de makers: de helft gaat naar de launcher en de andere helft gaat naar het platform (eigendom van een van de rijkste bedrijven ter wereld). Maar operators zeggen dat die statistieken moeten worden omgedraaid, vooral als Twitch verzuimt tools of beleid te implementeren die zijn ontworpen om de meest gemarginaliseerde leden van de gemeenschap te beschermen. (Toen ik de opmerking bereikte door KotakuEen Twitch-vertegenwoordiger had niet meteen antwoord op de vraag of het bedrijf van plan is zijn beleid te wijzigen.)

“Op dit moment zijn de beveiligingstools op het platform erg teleurstellend”, zegt Jess Gu, een Twitch-zender. Kotaku via e-mail, waarbij hij opmerkt dat de huidige moderatietoolkit van Twitch uiteindelijk rapporteert “veel meer van mijn gemeenschap die zichzelf en hun seksualiteit viert dan dat ze echte verzinsels of problematisch taalgebruik doen.”

Als gevolg hiervan zei Joe: “Veel gemarginaliseerde makers vinden het het beste om de Twitch-tools die momenteel beschikbaar zijn uit te schakelen en hun eigen community op hun ruimte af te stemmen.” “Als we al dit extra werk doen, waarom krijgt Twitch dan zoveel van de inkomsten die we maken?”

Ceddy Lopez, een partner van Twitch Streamer, zei: Kotaku Via e-mail geeft Twitch makers idealiter een 70/30-verhouding – zoals in Twitch kost het 30 procent van de sub-inkomsten. Dit nummer resoneert over De hashtag #TwitchDoBetter, hoewel sommigen zeggen dat het zo hoog zou moeten zijn als 80/20.

Cruciaal is dat Twitch het voor gebruikers moeilijk kan maken om nieuwe accounts aan te maken door nieuwe gebruikers te verplichten zich aan te melden met een telefoonnummer. Op deze manier kunnen recidivisten niet zomaar een groot aantal nieuwe accounts aanmaken om bans en bans te omzeilen. Verschillende Steams suggereren dat Twitch ook een systeem kan implementeren dat automatisch elke vorm van haatzaaien blokkeert, spraak die in de eerste plaats al op platformniveau zou moeten worden verboden.

Lopez zei dat Twitch, in een echt streven naar het promoten van een divers platform, streamers zou kunnen verbieden die hun platform gebruiken om andere makers van uitzendingen lastig te vallen. “Twitch wordt niet afgesloten als bijvoorbeeld twee problematische streamers worden afgesneden.”

Lees verder: Twitch zal streamers eindelijk vertellen waarom ze zijn verbannen

“Ik heb veel intimidatie gehad als een slimme en uitgesproken Aziatische man, maar ik blijf daar uitzenden omdat het voor velen van ons als thuis voelt”, zei Lopez. “We willen oprecht een platform hebben waar we trots op kunnen zijn.”

READ  Senran Kagura en Neptunia Crossover Action RPG onthuld
Written By
More from Lesley Curry

Warzone-gerucht heeft fans van moderne oorlogsvoering enthousiast

Een nieuw Call of Duty: Warzone gerucht heeft Moderne oorlogsvoering fans enthousiast,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *