Hier wordt Overwatch gespeeld op de Ring Fit Adventure-console

Iemand is erin geslaagd om de Ring Fit Adventure-controller op Overwatch te spelen. Nagesynchroniseerd met de effecten van meer dan een jaar binnenshuis zijn, klinkt het even indrukwekkend en vermoeiend.

modder-controller Super Louis 64 Hij legt uit dat hij het heeft ingesteld om vooruit te rennen in het spel door ter plaatse te rennen, te richten en te schieten met een Joy-Con op de Ring-Con, en zijn uiteinde te gebruiken door te hurken. Als je je afvraagt ​​of dit een goede oefening is, lijkt het antwoord ja te zijn. De ontwerper vergelijkt een foto van hem vóór de uitzending en een andere wanneer er een uur is, en het verschil is merkbaar – de arme jongen.

Zoals je je kunt voorstellen, zijn er veel nadelen aan het spelen van Overwatch op deze manier. Lewis zegt dat hij hem niet kan aanvallen of achteruit kan lopen, dus het duel is erg moeilijk – sorry, McCree hoofdlijnen. Ook terug naar je team van spawnen? Ja, het wordt heel snel stressvol, maar spelen als Lucio lijkt te helpen. Ondanks de zware omstandigheden zegt Lewis dat hij een aantal overwinningen heeft kunnen behalen terwijl hij een gezonde training deed. Uitstekend.

Hier is een Super Lewis 64 in actie:

We hebben nog geen Overwatch 2-releasedatum, maar er beginnen details naar voren te komen. Overwatch 2-teams krimpen tot vijf, en veel helden worden herschikt. Het herwerken van het Bastion kan hem bijvoorbeeld mobieler maken in zijn wachtpositie. Oh, en er zal een “bijna zeker” een Overwatch 2-bèta zijn.

Dit is ook niet de eerste keer dat we over Louis op de showsite staan. We spraken eerder met hem over zijn pogingen om Sekiro te raken met een paar Donkey Kong bongo-drums, en hoe hij ze allemaal heeft opgezet.

{“Scheme”: {“page”: {“content”: {“title”: “Hier speelt Overwatch op Ring Fit Adventure-console”, “type”: “news”, “category”: “overwatch”}, “User “: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Blizzard Entertainment”, “genre”: “FPS”, “title”: “Overwatch”, “genres”:[“FPS”,”esports”]}}}}

READ  De regisseur van Doom Eternal heeft "veel nagedacht" over het creëren van een vrouwelijke moordenaar
Written By
More from Max Mcgee

Crusader Kings 3 speedrunner verandert de wereld in slechts 44 jaar in één cultuur

Hoe lang denk je dat het zal duren om de hele wereldkaart...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *