Hier zijn alle Xbox Studios na de overname van Activision Blizzard –

Hier zijn alle Xbox Studios na de overname van Activision Blizzard –

Vlak voor het weekend werd de overname van Activision Blizzard door Microsoft eindelijk afgerond na ruim anderhalf jaar van onderhandelingen, lekken, rechtszaken en meer.

Dit betekent dat Activision Blizzard nu een dochteronderneming van Xbox is en in feite het aantal Microsoft-werknemers in hun gaming-divisies verdrievoudigt. Maar wat kreeg Microsoft precies, wat zat er in deze aankoop en waar werken al zijn studio’s momenteel aan?

De Duitse Xbox-insider Klubril staat bekend als uiterst nauwkeurig en betrouwbaar, en hij heeft nu een werkelijk indrukwekkend overzicht samengesteld van waar elke studio in de enorme organisatie momenteel aan werkt (waar ze bekend om staan), het aantal werknemers in elke vestiging , de game-engine die ze gebruiken, en nog veel meer. Zorg ervoor dat u op de afbeelding klikt en deze vergroot om meer diepgaande details te lezen.

We wachten momenteel op een soort officiële presentatie van Microsoft en Activision Blizzard over wat we in de toekomst kunnen verwachten, zoals de presentatie die we kregen toen Bethesda werd overgenomen. Maar gezien het enorme aantal studio’s dat Xbox nu heeft, is het veilig om te zeggen dat er in de toekomst geen tekort zal zijn aan videogames voor Xbox en Game Pass.

Foto van Clopril op X.

READ  Hoe Hulu te installeren en te bekijken op Xbox One in Australië

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *