Rangers winnen Game 1 van ALCS van Astros met 2-0: volledige scores, boxscores en hoogtepunten

Rangers winnen Game 1 van ALCS van Astros met 2-0: volledige scores, boxscores en hoogtepunten

Hier is iets dat misschien zou verbazen: met overwinningen boven vervanging hadden de Rangers en Astros dit jaar een even productieve pitchingstaf. Zeker, de rotatie van de Rangers was beter, en de pen van de Astros was beter, maar de man is zo raar. En grotendeels irrelevant, gezien de wendingen die deze lijsten hebben ondergaan.

Nog iets vreemds, gezien wat mensen dachten over deze pitchingstaf die het ‘postseason’ inging: tot nu toe hebben Texas-werpers in deze play-offs een collectieve ERA die lager is dan die van de Astros-werpers. Vooral de Rangers zijn vaak onderschat, maar Jose Leclerc, Aroldis Chapman, Josh Spurs en Cody Bradford hebben samen 13 2/3 innings gegooid en één punt toegestaan. Ze zijn qua reputatie niet zo eng als Brian Abreu, Pressley en Hector Neres, maar tot nu toe hebben ze de Astros qua resultaten geëvenaard.

Zal Scherzer meedoen aan deze serie? Als hij dat doet, hebben de Rangers een bijna perfecte match voor Justin Verlander, Framber Valdez en Cristian Javier, vooral nu Nathan Eovaldi in zijn laatste start terug is naar 156 km/uur. Als Scherzer de worp niet maakt, moet iedereen de stoel omhoog schuiven en wijst de naald naar de Astros.

De play-offs blijven ons leren dat het meeste van wat deze teams eerder hebben gedaan, het meeste van wat ze het hele seizoen hebben gedaan, en misschien zelfs het meeste van wat ze in de laatste series hebben gedaan, er niet zoveel toe doet. Een van de vijf slechtste wedstrijden in de competitie zou een powerplay in zeven wedstrijden kunnen zijn. Een van de meest betrouwbare linksvelders in het spel zou zijn controle volledig kunnen verliezen en kunnen ontploffen. De rechtse die het het hele jaar moeilijk heeft gehad, zou vijf van de vijf innings vier wijd kunnen geven en ze van zich kunnen afschudden om toch puntloos te blijven. De geblesseerde ster van de Rangers zou kunnen terugkeren en de Astros zouden nog steeds kunnen winnen, misschien vanwege hun pitchingvoordeel.

READ  Witcher-stemacteur Doug Cockle zal deelnemen aan de daadwerkelijke D&D-gameplaydemo

Hier kun je goed kijken terwijl de Slag om Texas begint.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *