Hier zijn enkele van de beste apps met XL Tools om iPadOS 15 . te controleren

Een van de nieuwe functies in iPadOS 15 voor ontwikkelaars is de mogelijkheid om zeer grote widgets voor het startscherm te maken. De categorie van zeer grote gadgets heeft geleid tot een heleboel coole nieuwe manieren om het startscherm van de iPad aan te passen en af ​​te spelen.

De immens populaire Carrot Weather-app is geüpdatet met een hele reeks nieuwe functies voor iOS 15 en iPadOS 15. Andere functies lees je hier in een overzicht. De update bevat een reeks zeer grote elementen van de gebruikersinterface. U kunt dag- en uurvoorspellingen zien, evenals grotere radarkaarten. De nieuwe tool is opgenomen in een gratis app-update, maar vereist dat je een premium clubabonnement hebt voor achtergrondupdates of een Ultra Premium-abonnement voor de kaartenwidget.

Met de zeer grote LookUp-tool kunt u meer van de woorden zien die in uw geselecteerde groep zijn opgenomen. Met de nieuwe tool kun je in één oogopslag meer woorden zien vanaf je startscherm zonder de app te openen. LookUp kost $ 9,99 en werkt op Mac, iPhone, iPad en Apple Watch.

Memento is een uitstekende herinneringsclient die rechtstreeks kan worden geïntegreerd met de iCloud-herinneringsservice van Apple. Met de nieuwe, extra grote widget van Memento kun je meer herinneringen dan ooit op je startscherm zien. De app geeft alle aankomende herinneringen en achterstallige herinneringen weer.

De populaire takenlijst-app Things heeft een nieuwe widget voor een hele grote takenlijst. Met de nieuwe tool kun je meer dan één menu zien en het heeft speciale configuraties die exclusief zijn voor het grotere formaat. Cultured Code bevatte ook een nieuwe, zeer grote “Volgende”-widget die taken voor de komende drie dagen weergeeft. De 3 dingen zijn $ 9,99.

afbeelding

De Tripsy reisplanner app heeft een hele grote nieuwe tool met een overzicht van alle geplande geplande activiteiten die je in de reis hebt opgenomen. Het geeft je ook snelknoppen om naar documenten te navigeren en de kaart te bekijken.

READ  Verizon reageerde niet, dus een boze klant vond een geweldige oplossing

De populaire Launcher heeft grotere widgets waarmee je meer apps op één startscherm kunt weergeven dan ooit tevoren. Een zeer grote widget kan nu maximaal 24 pictogrammen bevatten. Als je drie hele grote widgets op je startscherm plaatst, zie je in totaal 72 app-iconen op één pagina.

RSS Lire-lezer heeft nu een zeer grote widget waarmee u meer artikelen vanaf uw startscherm kunt zien. U kunt de bronnen die in uw widget verschijnen aanpassen door nieuwe bronnen in de toepassing toe te voegen. Lire kost $ 9,99 en is nu verkrijgbaar.

De Google Foto’s-app is bijgewerkt met een zeer grote widget die foto’s uit uw bibliotheek rechtstreeks op uw startscherm kan weergeven. Fototools zijn meestal erg populair, dus deze zal waarschijnlijk ook van jou zijn. Het is gratis en de update is nu beschikbaar.

Google iOS 15-update

Als je een YouTube Music-gebruiker bent, kun je de nieuwste update van de app downloaden met een zeer grote tool. De nieuwe tool toont recent afgespeelde albums en afspeellijsten en laat je zien wat er momenteel wordt afgespeeld.

Google iOS 15-update

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Google Lens krijgt een nieuw pictogram, minder dan twee jaar na het laatste herontwerp

Het zou Google Lens kunnen zijn Een ongelooflijk handige tool Dit zou...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *