Pokémon TCG Live is een gratis spel dat beschikbaar is op pc

Er is eigenlijk een officiële optie om Pokémon Trading Card Game op pc te spelen, maar het is nog nooit zo volledig uitgerust geweest als spelers zouden willen. Nu heeft The Pokémon Company Pokémon Trading Card Game Live aangekondigd, een nieuwe gratis digitale aanpassing van TCG die onderweg is naar pc en mobiele apparaten.

Pokémon TCG Live wordt op mysterieuze wijze vermeld als “binnenkort beschikbaar” op pc, iOS en Android, en er zal een bèta zijn voordat deze wordt uitgebracht. Het is gratis om te spelen, maar je kunt geld investeren om in-game boosterpacks te kopen. Je kunt ook nieuwe kaarten krijgen door codes van echte kaarten te scannen of dagelijkse uitdagingen aan te gaan. In tegenstelling tot de vorige versie van het spel, is er zou nee zijn Handel met andere spelers.

De vorige release, Pokémon TCG Online, werd “kort voor de lancering” van de nieuwe game gesloten. Je account wordt verplaatst naar het nieuwe spel, inclusief kaarten uit de Sword & Shield-serie, de XY-serie, de Black & White-serie en bepaalde Sun & Moon-series. Deze kaarten zullen echter niet beschikbaar zijn om te spelen tot een toekomstige update. U kunt volledige details over transfers krijgen op officiële site.

Je kunt enkele van de verbeterde functies in actie zien met behulp van de onderstaande trailer.

Als je op zoek bent naar meer digitale kaartspelmods voor je jeugd, dan is Yu-Gi-Oh: Master Duel misschien ook iets voor jou. Als je op zoek bent naar Pokémon-pc-games, zijn er veel geweldige alternatieven op deze link

READ  De Elden Ring Game Boy-editie is nu een ding, en het is gratis op pc

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Poku00e9mon TCG Live is gratis om te spelen en komt naar pc”, “type”: “news”, “category”: “pokemon-tcg ” -live”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “The Poku00e9mon Company”, “genre”: “RPG”, “title”: “Pok u00e9mon” Trading Card Game Live”, “Genres”:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Hades en Last of Us Part II leiden de genomineerden voor de Game Awards 2020
The Game Awards keert op 10 december terug voor 2020, en naast...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *