Hiermee kunnen Android 12-gebruikers games spelen tijdens het downloaden

Google heeft het aangekondigd Ondersteunt nieuwe On-the-Fly downloadfunctie voor nieuwe Android 12-games. aankondigen wanneer Google Game Developer SummitMet deze functie kunnen spelers sneller dan voorheen beginnen met spelen en alleen games starten nadat ze alleen hebben gedownload wat nodig is voor hun functionaliteit.

Functie “Afspelen tijdens het downloadenNiet helemaal nieuw voor Android. Dit nieuwe Android 12-besturingssysteem zal het echter standaard gebruiken voor nieuwe Google Play-titels.

Zo werkt het proces De computer verdeelt de grootste troef van het spel. Sectiesecties behandelen wat er onmiddellijk nodig is om het spel uit te voeren en vervolgens te downloaden. De overige items worden aan de achtergrond toegevoegd zonder de speeltijd te onderbreken.

Tijdens de digitale conferentie zei Google:We vinden dat 400 MB aan games beschikbaar is in 10 seconden in plaats van enkele minutenHet bedrijf zegt dat de gebruikerservaring hierdoor sterk zal verbeteren.

Het bedrijf zegt dat het niet van spel hoeft te veranderen als atleten de functie “play by download” kiezen, waardoor de angst om hun voortgang te verliezen, wordt geëlimineerd. “Als je het Android App Bundle-formaat gebruikt, download dan je game en wij zorgen voor de rest op Android 12Google wijst erop.

Het systeem wordt verplicht in augustus

Hoewel ontwikkelaars momenteel aan de bèta moeten deelnemen om van deze optie te kunnen profiteren, zal Google deze functie in de toekomst standaard accepteren voor games, die in augustus verplicht zal zijn.

Voor degenen die zich afvragen wanneer hun smartphone Android 12 krijgt, heeft Google een kaart met bètaversies gedeeld, waarmee wordt bevestigd dat de definitieve versie in augustus zal aankomen.

READ  Foto's downloaden van Google Drive vanaf uw iPhone
Written By
More from Eda Greene

Spotify voegt offline muziekdownloads toe aan Apple Watch, Telecom News en ET Telecom

New Delhi: de Zweedse muziekstreaminggigant Spotify heeft aangekondigd dat het werkt aan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *