Dead by Day verliest downloadbare content van Stranger Things in november

Goed geklede tieners schreeuwen als een sinistere horror achter hen opduikt.

afbeelding: interactief gedrag

Overleden op klaarlichte dag, de erg populair Een survival-horrorspel uitgebracht door Behaviour Interactive in 2016, Het verliest zijn veelzijdigheid Rare dingen– Thematische inhoud Op 17 november maakte de studio vandaag bekend. Maar niet daarvoor Rare dingen DLC en dergelijke zijn beperkt tot 50 procent voor een laatste kans verkoop.

sinds de lancering, Overleden op klaarlichte dag Het is een smeltkroes van horrorkenmerken geworden in games, televisie en films. kijken grote buit stille Heuvel mascotte piramide die hoofd achtervolgt HalloweenLaurie Strode via het politiebureau van Raccoon City vanuit vampier Een paar jaar geleden zou het de hoofden van spelers verbazen, maar nu is het gewoon een normaal gezicht in Overleden op klaarlichte dag.

Retro hit Netflix Rare dingen vormde de basis Overleden op klaarlichte dagHoofdstuk 13 van de serie in september 2019. Tijdens de campagne kwamen de helden van de serie, Nancy Wheeler en Steve Harrington, als speelbare overlevenden in het spel, de komst van de Demogorgon als nieuwe moordenaar en de opkomst van een podium gebaseerd op een ondergronds complex dat diende als decor voor velen Rare dingenHet meest climaxmoment.

Een vertegenwoordiger van Behaviour Interactive zei: Kotaku Via e-mail, dupliceren in studio Officiële veelgestelde vragen erover. “Met Rare dingenOnze focus blijft de erfenis van deze personages in onze game waarborgen voor fans die dit hebben gekocht of van plan zijn dit te doen.”

Nancy, Steve en Demogorgon zijn nog steeds speelbaar in Overleden op klaarlichte dag Voor iedereen die ze voor 17 november vangt, maar Rare dingen Het niveau gaat helaas de kant van de dodo op. Het is ook de bedoeling dat prestaties met betrekking tot personages en de fase die verdwijnen algemene doelen worden, om te voorkomen dat mensen ze voltooien.

Behaviour Interactive hint momenteel naar de volgende fase Overleden op klaarlichte dag hoofdstuk dat Sommige fans denken: Wijs naar de toekomst Hillrice Kruispunt. Eerlijk gezegd verbaast het me dat de ontwikkelaars er zo lang over deden om Pinhead en de rest van Hell’s Crew voor het feest uit te nodigen.

READ  Mississippi State heeft minder dan 50 beursspelers beschikbaar voor de wedstrijd van zaterdag in Georgia
More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *