Hilarische Super Street Fighter 2 Turbo-animatie toont Ryu die een goedkoop schot op Akuma maakt met zijn rug naar hem toe

Hilarische Super Street Fighter 2 Turbo-animatie toont Ryu die een goedkoop schot op Akuma maakt met zijn rug naar hem toe

Weer een animatie van 81 standaard Het geeft de openingsfilm van Super Street Fighter 2 Turbo op een hilarische manier weer. Tijdens deze openingsfilm zien we Ryu de Shinku Hadoken voorbereiden, blijkbaar tegen de Akuma.

De rug van Akuma was echter duidelijk zo’n filmische film gebleken. Natuurlijk is de hele reeks bedoeld als symbolisch voor Ryu die de Akuma uitdaagt, maar wat als Ryu daadwerkelijk een Shinku Hadoken naar Akuma gooide met zijn rug naar hem toe?

In de hele Street Fighter-serie heeft de Akuma traditioneel de laagste hoeveelheid beschikbare gezondheid in vergelijking met de rest van de selectie. Dit is ter compensatie van het feit dat hij extra technieken en vaardigheden heeft die geen deel uitmaken van Ryu’s of Ken’s combo’s.


Als zodanig is het gemakkelijk voor te stellen hoe een enkele Shinku Hadoken van Ryu de hele Akuma-gezondheidsbalk zou kunnen pakken als hij weg was van Ryu en niet zo’n goedkoop schot verwachtte. Dit is precies hoe alles wordt gespeeld in standaardanimatie.


Aangezien de Akuma op zoek is naar een “waardige tegenstander”, lijkt het erop dat Ryu’s acties hier ervoor hebben gezorgd dat Akuma walgt van Ryu. Als gevolg hiervan is hij dan te zien op zoek naar een andere tegenstander. Misschien had Ryu zichzelf een hoop problemen met de Akuma kunnen besparen als hij dat al had gedaan.

READ  PSA: Wist je dat je gewichten kunt heffen bij Animal Crossing: New Horizons?


Bekijk het allemaal in onderstaande video:
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *