Hilltopper Football tegenover Georgia State in de 22e jaarlijkse LendingTree Bowl

WKU Atletiek

Amerikaans voetbal

BOWLING GREEN, Ky. – WKU Football speelt in zijn zevende bowl-wedstrijd van de afgelopen negen seizoenen, waarbij de Hilltoppers (5-6) het opnemen tegen Georgia State (5-4) in de 22e jaarlijkse LendingTree Bowl in Mobile, Alabama op zaterdag 26 december.

Het bowl-spel, dat wordt gespeeld in het Ladd-Peebles Stadium, is gepland voor 14.30 uur CT en wordt nationaal uitgezonden op ESPN. De wedstrijd markeert WKU’s 30e postseason-wedstrijd in de programmageschiedenis, waar het team een ​​18-11 record ooit heeft.

Voorafgaand aan dit jaar bereikte WKU acht keer het punt van zes overwinningen in de voorgaande negen seizoenen, terwijl het tijdens die periode zes keer in de bowl-game speelde. De Hilltoppers hebben in die wedstrijden een 4-2-record verzameld en overwinningen behaald op Central Michigan [Bahamas Bowl; 2014], Zuid-Florida [Miami Beach Bowl; 2015], Memphis [Boca Raton Bowl; 2016] en West-Michigan [First Responder Bowl; 2019].

De wedstrijd tussen WKU en Georgia State markeert de derde all-time meeting van de teams. De Panthers versloeg recentelijk de Hilltoppers, 27-17, in de Cure Bowl 2017 in Orlando, Florida. Eerder versloeg WKU Georgia State met een score van 44-28 in 2013.

De Hilltoppers en UTSA zijn de enige twee teams in Conference USA die dit seizoen 11 wedstrijden hebben kunnen spelen; terwijl WKU slechts 1-van-19 teams is in FBS die 11 wedstrijden speelden in de reguliere competitie. WKU en de Roadrunners zijn de enige twee teams in C-USA die hun reguliere seizoenen afsloten met een win streak van drie wedstrijden.

READ  Universiteitsvoetbalwedstrijden op CBS Sports Network - Bekijk de livestream van Nevada vs. San Jose State, starttijd

Tickets voor de 22e jaarlijkse LendingTree Bowl kosten $ 45 per stuk en zijn vanaf maandag 14 december verkrijgbaar via het WKU Ticket Office. Fans worden aangemoedigd om tickets te bestellen vóór dinsdag 15 december. Een zeer beperkt aantal tickets is beschikbaar voor WKU-fans vanwege de huidige COVID-19 capaciteitsbeperkingen. Bel het WKU Ticket Office op 270-745-5222 voor meer informatie.

De komgame uit Mobile, Alabama, werd opgericht in 1999 en heeft een reputatie opgebouwd door het spelen van enkele van de meest competitieve en opwindende wedstrijden van het bowlseizoen, inclusief recordbrekende prestaties van toekomstige NFL-standouts. De LendingTree Bowl zet zich in om de stad Mobile onder de aandacht te brengen door educatieve en atletische kansen te bieden aan de gemeenschap en een culturele en uitzonderlijke bowl-ervaring te bieden aan collegiale student-atletenbeheerders en fans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *