Hinako is aangekondigd als het laatste downloadbare personage in seizoen 2 en 15 van The King of Fighters

Hinako is aangekondigd als het laatste downloadbare personage in seizoen 2 en 15 van The King of Fighters

Het is eindelijk tijd om het laatste personage het tweede seizoen van The King of Fighters 15 te zien afsluiten, en hopelijk zullen veel fans erg blij zijn met de onthulling.

SNK maakte vanavond bekend dat Hinako Shijo de laatste toevoeging is aan KOF15 Seizoen 2 met een nieuwe trailer.

Helaas werd er geen daadwerkelijke gameplay getoond in de nieuwe video, maar we kregen wel te zien wat lijkt op een introductie van Hinako vóór het gevecht, aangezien haar ontwerp heel dicht bij haar klassieke outfit lijkt.


Ondanks haar kleine gestalte (ze is slechts ongeveer 1,80 meter lang), is ze een krachtige sumoworstelaar, dus we kunnen verwachten dat ze waarschijnlijk haar kenmerkende klappen en vuisten zal behouden terwijl ze hopelijk ook met wat nieuw speelgoed speelt.


Hinako werd voor het eerst speelbaar in King of Fighters 2000 als onderdeel van het Women Fighters-team naast Mai, Yuri en Kasumi, hoewel ze sinds de KOF 2002 Unlimited Match niet meer in de selectie is opgenomen – dus ze bestaat nu al 14 jaar. .


Er is nog geen releasedatum vastgesteld, maar aangezien ze nog steeds op de lijst staat voor Winter, betekent de drop-off van de trailer nu dat Hinako waarschijnlijk ergens in december zal verschijnen.


Hinako sluit zich aan bij onder meer Shingo Yabuki, Kim Kaphoon, Sylvie Paula Paula, Najd en Du Lon, evenals Goentz om seizoen 2 af te sluiten op KOF15.

READ  Outcast krijgt eindelijk een goed vervolg


Hoewel er geen bevestiging is van seizoen 3, lijkt het laatste bericht van SNK erop te wijzen dat er nog meer zullen volgen met “de volgende DLC-personageaankondiging die deze winter komt!” – Maar misschien was het vreemd geformuleerd om Miss Shego te bedoelen.Hieronder kun je de trailer van Hinako bekijken.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *