Counter-Strike 2 is nu Valve’s slechtst gewaardeerde game aller tijden

Counter-Strike 2 is nu Valve’s slechtst gewaardeerde game aller tijden

Gebaseerd op het laatste Tegenaanval 2 Volgens Steam-recensies kreeg het langverwachte CSGO-vervolg een lagere beoordeling dan enig ander Valve-spel, inclusief Half-Life, Half-Life 2 en zijn sequels, Portal, Dota 2 en Left 4 Dead. Counter-Strike 2-spelers noemen problemen met ontbrekende spelmodi, CS2-cheats en de volledige verwijdering van Counter-Strike Global Offensive. De daling van de Steam-rating van Counter-Strike 2 gaat gepaard met een nieuwe CS2-update, die tot doel heeft terugkerende problemen met hitboxes en detectie aan te pakken.

Tussen de vernieuwde Counter-Strike 2-kaarten en de beste Counter-Strike 2-kaarten lijkt het FPS-vervolg van Valve veel te bieden omdat het CSGO vervangt. Counter-Strike 2, het volgende deel in de multiplayer-shooter die al sinds 2000 bestaat, vertegenwoordigt een van de grootste pc-game-lanceringen van het jaar. Het kreeg echter nog steeds kritiek van de CS-gemeenschap en heeft nu een Steam-beoordeling gekregen die ongekend is onder alle andere Valve-spellen.

Steam-recensies zijn onderverdeeld in twee categorieën: ‘Alle recensies’ en ‘Recente recensies’. Inclusief alle recensies is de algemene beoordeling voor Counter-Strike 2 “Zeer positief”. Deze recensies omvatten echter ook de recensies die zijn gepubliceerd voor eerdere versies van Counter-Strike, inclusief CSGO, aangezien CS2 eenvoudigweg de Counter-Strike Steam-pagina heeft geërfd. Gebaseerd op meer dan 160.000 recente recensies, heeft de game een “gemengde” beoordeling, lager dan welke andere Valve-game dan ook.

Half-Life, Half-Life 2, Portal, Portal 2, Dota 2, beide Left 4 Dead-games en zelfs de veel bekritiseerde Half-Life Source – geen van deze games heeft een “gemengde” beoordeling op basis van alle recensies Of recente beoordelingen. Op dezelfde manier hebben eerdere versies van Counter-Strike die nog steeds beschikbaar zijn, waaronder Counter-Strike Source en Counter-Strike 1.6, hogere beoordelingen dan CS2, net als Team Fortress 2, Day of Defeat en Half-Life: Alyx.

READ  Steam zegt "gelukkig" te zijn om samen te werken met Microsoft om Xbox Game Pass voor pc naar zijn winkel te brengen

Een hele reeks negatieve gebruikersrecensies voor Counter-Strike 2 werden op woensdag 27 september vrijgegeven en op donderdag 28 september gepubliceerd, gevolgd door duizenden anderen in de daaropvolgende weken.

Counter-Strike 2 Steam Reviews: een grafiek met CS2-recensies op Steam, nadat Valve het uitbracht als vervolg op CSGO

Een terugkerend probleem is de trefferdetectie, waarbij de hitboxes van personages de schade niet goed registreren, vooral als ze vanuit een hoge hoek worden aangevallen. In de nieuwste patch voor Counter-Strike 2 zegt Valve dat het “verschillende uitlijnfouten van de toegangsbox heeft opgelost”. Counter-Strike 2-spelers identificeren echter een aantal andere problemen.

“Het maakte een einde aan de spelmodi en informele kaarten die ik graag speelde”, schreef een CS2-speler. “Bedankt voor het verwijderen van een gekocht exemplaar van CSGO uit mijn bibliotheek”, zegt een ander. Een derde schreef: “Installeer het na een paar jaar opnieuw, confronteer de cheater en onthoud waarom je de eerste keer de installatie ongedaan maakte.”

Counter-Strike 2 blijft echter erg populair op Steam en bereikt tussen maandag 9 oktober en dinsdag 10 oktober een 24-uurs piek van 1.223.144 gelijktijdige spelers. CSGO heeft nog steeds het record voor de meeste gelijktijdige spelers van welk spel dan ook op Steam ooit. , op 1.818.773.

Als je je spelprestaties maximaal wilt optimaliseren, zorg dan voor de beste instellingen voor Counter-Strike 2. De beste Counter-Strike 2-links helpen je ook om te spelen en te winnen als een professional.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *