Hit and run in Unreal Engine 5

Afbeelding van het artikel getiteld Fan Wants to Build An Open World Simpsons: Hit &  Het zijn

Hé, weet je nog deze tijd vorig jaar toen Reubs heeft een modernere versie van de klassieker bedacht The Simpsons: Hit and Run In slechts een week? Nou, hij is terug in 2022 en heeft ambitieuzere doelen voor het project.

De originele video van augustus 2021 was begrijpelijk, gebundeld met zoveel middelen en editors van derden dat alleen de eerste missie in een week kon worden uitgevoerd. Het was zo cool, zo cool dat de hoofdontwerper van het originele spel destijds zei dat het “indrukwekkend werk” was, maar het was ook meer een stunt dan een poging om een ​​volledig spel te bouwen Spel.

Maar nu aan de overkant EurogamerReubs is terug met veel grotere plannen. Hij wil het hele spel herbouwen in Unreal Engine 5. En het spel echt open maken (het originele spel wordt tussen een paar gated “levels” geladen). Oh, en voeg ook online multiplayer toe.

Dat is… veel werk voor één persoon, maar zoals de advertentie in de onderstaande video laat zien, doet hij het niet alleen om te lachen, hij doet het als een showcase voor zijn werk bij het bouwen van een verhalende/dialoog-editor:

U vraagt ​​zich misschien af ​​wat de juridische implicaties hiervan zijn. Welnu, in een poging om de lat hoger te leggen bij het passeren, zegt Reubs: “Dit is een nieuwe fanversie voor amusementsdoeleinden, deze game zal nooit beschikbaar zijn om te downloaden. Gelieve niet de moeite te nemen mijn slechte discord aan te passen om de downloadlink te krijgen!”

Ik heb geen idee hoe effectief dit zal zijn, of dat het nog zal zijn tegen de tijd dat het project klaar is (als dat zo is), maar als ik hem tijdens de ontwikkeling reclame voor zijn eigen product zie maken, is dit misschien ook wel het meest creatieve stuk van software marketing heb ik haar ooit gezien. Waarom zou je advertenties kopen als je gewoon… een geliefde videogame opnieuw kunt maken en meer dan een miljoen mensen kunt aantrekken die naar je video’s kijken?

READ  Steam Deck brengt elegante dual-screen emulatie voor 3DS en Wii U
Written By
More from Aubrey Mason
Overwatch 2-spelers hebben veel klachten
afbeelding: Activision Blizzard Het is tijd om de klok te resetten Monitor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *