Update van juni ook beschikbaar voor Samsung Galaxy S21 FE en Note 10

Vandaag wordt de update van juni ook uitgerold naar de Samsung Galaxy S21 FE en Galaxy Note 10. We zien een nieuwe patch op beide toestellen, maar er zijn nog een paar andere veranderingen.

Galaxy S21 FE juni 2022 update

Het is al geruime tijd elders beschikbaar, maar vandaag wordt de nieuwste beveiligingspatch eindelijk uitgerold voor de Europese Galaxy S21 FE zoals hier verkocht. Een update van circa 1 GB (!) bevat firmwareversie G990BXXU2CVF1.

Hoe groot de download ook is, de changelist is ouderwets kort. Naast verbeterde beveiliging noemt Samsung alleen verbeterde “algemene stabiliteit”. We durven niet precies te zeggen wat dit betekent, maar er worden nogal wat One UI-apps bijgewerkt, dus dit zal waarschijnlijk de gebruikerservaring ten goede komen – hopelijk dus.

Hoe dan ook, je toestel heeft na installatie de juni-patch, dus qua beveiliging helemaal up-to-date. De patch bevat zo’n 45 verbeteringen aan het Android-besturingssysteem en 25 fixes voor Samsung’s eigen software.

De nieuwe update is nu beschikbaar op alle Galaxy S21 FE-modellen die in Nederland en België worden verkocht – zonder merk En de gebrandmerkt† Je kunt direct aan de slag via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

Galaxy S21 FE juni 2022 update

Galaxy Note 10 update juni 2022

Dan zijn er nog de Galaxy Note 10 en Note 10+. Deze telefoons krijgen nog elke maand hun beveiligingsupdates, en dat duurt in ieder geval tot augustus of september. Daarna verwachten we dat de updatefrequentie voor Note 10-modellen zal dalen tot elk kwartaal – net als bij de Galaxy S10, die hetzelfde jaar uitkwam.

READ  Slimme big bags HZPC meet de temperatuur van pootaardappelen

Vandaag is het echter nog niet het moment. Een update van meer dan 408 MB brengt Note 10 (+) naar firmwareversie N97 * FXXU8HVE9. Samsung noemde geen concrete veranderingen, behalve het installeren van de juni-patch.

Je kunt de nieuwe update nu direct downloaden, OTA op Galaxy Note 10 en Note 10+. Het maakt niet uit of je gebrandmerkt of een zonder merk Nederlands of Belgisch model of toestel. U kunt wachten op de automatische melding, of direct de beschikbaarheid checken via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

(Bedankt voor de verslagen, Vincent en Kidd Co1t)

More from Madison Garrett
YouTube test automatische videodownloads
Deze Smart Downloads-functie is voor mensen die weinig data hebben om te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *