Hitman 3 zal de nieuwe functie voor het delen van opslag van Google Stadia gebruiken

Een van de meest interessante elementen in mij Google Stadia Het was Staat delen functie, Die werd getoond tijdens de eerste aankondiging van het platform. Hoewel het staatsaandeel in 2020 afwezig is geweest, zal het verschijnen in Huurmoordenaar 3 In januari. 20.

Met State Share kunnen spelers save-punten delen via de cloud, zij het met alle delen van de scène op hun plaats. Het is in feite een manier om de console vast te leggen op het beslissende moment van een andere speler, en het scenario zelf een kans te geven om te zien hoe het anders had kunnen gebeuren. Deze momenten kunnen worden gedeeld met functies.

Bij Onze Google Stadia-recensieChris Blunt schreef: “Stadia gedraagt ​​zich niet als een console of zelfs een platform in de Netflix- en Amazon-modus. Het mist veel van de kernfuncties die we als vanzelfsprekend beschouwen in consoles en streamingdiensten.”

De betrokkenheid van het land is een van de factoren die Stadia in het bijzonder een interessantere mogelijkheid als platform kunnen maken Op een erf Huurmoordenaar 3. De complexe en compacte Hitman-levels kunnen op verschillende manieren worden afgespeeld, afhankelijk van welke kant je op gaat, de outfit die je steelt of met wie je stilletjes verzendt.

Het zal interessant zijn om te zien of dit concept wijdverspreid is en dat spelers hun saves met elkaar moeten uitwisselen. De trage implementatie van Stadia-functies heeft waarschijnlijk de kans op dit soort community-lancering belemmerd, maar de functie heeft nog steeds potentieel.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *