Hockey Goons: Legends & Mayhem aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Uitgever Firestoke en ontwikkelaar RageCure Games hebben een actiehockeygame aangekondigd Dwazen: mythen en chaos Voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (stoom). Het wordt gelanceerd in 2023.

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

op

Dwazen: mythen en chaos is een hectische mix van arcadehockey, beat ‘em up en sportactie die de nostalgie van coöpspel op de bank zal oproepen.

Eén tot zes spelers

Werk samen met een andere speler in twee-tegen-één-gevechten tegen één doelman, of in drie-tegen-drie-modus om complete chaos te ontketenen. Communicatie is je beste bondgenoot en je vaardigheden zijn je enige redder in nood!

Drie unieke klassen, een groep karakters

Kies het juiste personage om een ​​teamstrategie te ontwikkelen waarmee je kunt schieten en hopelijk kunt scoren! Kies personages uit de klassen sluipschutter (aanval), schutter (verdediging) of vleugel (ondersteuning). Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en eigenschappen, waardoor langdurige herhalingen mogelijk zijn.

versus situatie

Een puur PVP-arcadehockeyspel met een twist. Wedstrijden die je terugvoeren naar het tijdperk van coöpspel op de bank, terwijl ze een modernere sportervaring bieden met zijn klassensysteem en keeper die aanvoelt als een constant gevecht tussen bazen. Kies uit lokaal coöpspel, online met vrienden of zelfs multiplayer met willekeurige spelers!

Onverzettelijke keepers

Andere spelers zijn hier niet je enige zorg, want de keepers zullen er ook voor zorgen dat je je beste acties waar mogelijk verpest. Of het nu gaat om langeafstandsaanvallen of wrede mortieraanvallen, kosten noch moeite worden gespaard om het netwerk te beschermen.

spannende werelden

Goons biedt verschillende omgevingen om je vrienden in te slaan, van de ijskoude kusten van een ooit bloeiende vismarkt tot de legendarische wereld van magie en mythologie. Elke omgeving stelt zijn eigen mechanismen, gevaren voor het milieu en te overwinnen doelman voor.

Verhaal modus

Ga op reis om de Hockeyverse te redden! Speel alleen of met een vriend en versla de Mascottes terwijl je de wereld probeert te redden van de Grote Mascotteer die ieders hockeyspel probeert te vernietigen. Baan je een weg door de levels, ontgrendel nieuwe personages en verken de onrust die deze unieke hockeywereld verwoest!

Bekijk hieronder een nieuwe trailer. Bekijk een nieuwe set screenshots in de galerij.

De uitgever kondigt de trailer aan

READ  PC- en Xbox 5-formaten onthuld
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox kondigde een focus op India aan
ID @ Xbox, de zelfstandige gaming-suite van Microsoft, werkt samen met Twitch...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *