Waar kun je op 22 september de Xbox Series X en Xbox Series S reserveren

We hebben het gedaan, iedereen: we hebben eindelijk informatie over de prijs, pre-order en release voor Xbox Series X en Xbox Series S.Als je net hier bent gekomen voor de console-oorlogen, kun je lezen waar je je kunt aanmelden voor PS5-preordermeldingen op onze speciale PlayStation-pagina voor het onderwerp.

Alles wat u moet weten over Xbox Series X in één oogopslag

  • Releasedatum Xbox Series X en Series S: 10 november 2020
  • Xbox Series X Prijs: $ 499
  • Xbox Series S Prijs: $ 299
  • Preorderdatum voor Xbox Series X en Series X: 22 september 2020

Plaatshouderpagina’s voor Xbox Series X reserveren

Dit zijn de sites met live placeholder-pagina’s voor Xbox Series X. OPMERKING: je kunt Xbox Series X pas op 22 september reserveren, maar dit zijn de retailer-pagina’s waar de bestellingen live zullen zijn:

Preorderinformatiepagina’s voor Xbox Series X

We weten het al een tijdje. nu komt de Xbox Series X in november 2020, maar de exacte pre-orderdatum, prijs en releasedatum waren voor wat een eeuwigheid leek, nauw geheim gehouden. We weten nu dat pre-orders voor Xbox Series X op 22 september live gaan, met een prijskaartje van $ 499 en een releasedatum van 10 november.

Wat ons betreft, dit is de speciale Xbox Series X-preorderpagina van IGN. Maak er nu een bladwijzer van, want we hebben een link en informatie voor alle retailers zodra de voorbestellingen live gaan. We zullen continu controleren welke winkels pre-ordervoorraad hebben, welke (eventuele) bonussen ze aanbieden en alle andere relevante informatie om ervoor te zorgen dat iedereen die een Xbox Series X wil, er een kan krijgen bij de lancering.

READ  Komt King's Bounty 2 op Xbox Game Pass?

Voor meer directe informatie over pre-orders voor Xbox One X en Xbox Series S wanneer ze uiteindelijk live gaan, volg je zeker IGN-deals op Twitter.

Dit zijn de sites met infopagina’s:

Preorderinformatiepagina’s voor Xbox Series S

Er zijn geen officiële informatiepagina’s, maar de Xbox Series S-voorbestellingen gaan ook live op 22 september, met een prijskaartje van $ 299 en een releasedatum van 10 november.

Xbox Series X-specificaties

Microsoft heeft op 24 februari de officiële technische specificaties van de Xbox Series X vrijgegeven en belooft 12 teraflops grafische verwerkingskracht en achterwaartse compatibiliteit helemaal terug naar de originele Xbox-console.

Hier is een kort overzicht van de technische specificaties van de Xbox Series X:

  • Op maat ontworpen AMD Zen 2- en RDNA 2-processor
  • Een “gepatenteerde vorm” van shading met variabele snelheid (VRS)
  • DirectX raytracing (hardware-versneld)
  • SSD-opslag
  • HDMI 2.1
  • 120fps ondersteuning

De Velocity-architectuur van de console, zegt Microsoft, zou moeten betekenen dat we kleinere bestandsgroottes zullen zien, minder en sneller laden, samen met andere onmiddellijke voordelen. Microsoft toonde ook de gebruikersinterface van de Xbox Series X en zei dat de nieuwe interface de laadtijden naar het startscherm verkort bij het opstarten en wanneer je ernaar terugkeert vanuit een game.

Releasedatum Xbox Series X

De releasedatum van de Xbox Series X is officieel 10 november 2020. Het heeft lang geduurd om hier te komen, maar we hebben het eindelijk gehaald.

Gaan games van de volgende generatie $ 70 worden?

De prijzen voor games van de volgende generatie zijn een beetje ingewikkeld. Veel Xbox Series X-compatibele games die dit najaar worden gelanceerd, inclusief de herfstopstelling van Ubisoft, kosten $ 60. Anderen, zoals NBA 2K21, kosten $ 70. Maar … waarschijnlijk niet? Take-Two ging terug op de oorspronkelijke prijsverklaring voor Xbox Series X- en PS5-games, dus alleen de tijd zal het leren.

READ  Xbox Cloud Gaming ziet er echt geweldig uit voor lunchpauzes

Maar als je het controleert winkelpagina’s voor Xbox Series X-games zie je overal $ 70. Uiteindelijk zal de vraag van de consument de prijzen bepalen, maar voorlopig ziet het spel van $ 60 eruit alsof het blijft hangen, maar het zal niet veel langer duren.

Xbox Series X-spellen

Dankzij het jarenlange streven van Microsoft naar achterwaartse compatibiliteit, zal Xbox Series X lanceren met “duizenden games”. Enkele van de grote launch-window-titels die zijn aangekondigd, zijn Halo Infinite, Cyberpunk 2077 en Assassin’s Creed Valhalla. Bekijk onze wiki met Xbox Series X-gameslijst voor een up-to-date lijst van alle bevestigde en geruchten over Series X-titels.

Xbox Game Pass Ultimate

Written By
More from Max Mcgee

Mary Trump: Donald Trump’s nicht roept hem op om af te treden

Mary Trump sprak over een bezoek aan haar oom in het Witte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *