Hoe alle foto’s van Google te downloaden

Als u in het verleden foto’s naar uw Google-account heeft geüpload, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u later alle foto’s van Google kunt downloaden. Google-gebruikers kunnen foto’s, video’s en andere media uploaden naar Google met behulp van de desktop- en mobiele applicaties. Het systeem is erg handig, vooral op mobiele Android-apparaten, omdat het kan worden geautomatiseerd, zodat alle media die op het apparaat zijn vastgelegd, naar de cloud worden geüpload.

Er zijn opties beschikbaar om de geüploade foto’s te verwijderen om ruimte vrij te maken op het lokale apparaat. Hoewel de reis van onbeperkte gratis opslag voorbij is, blijft het een handige back-upservice voor mediabestanden, vooral op Android.

U kunt verschillende redenen hebben om uw media van Google te willen downloaden. Misschien wil je je cloudback-up verplaatsen naar een andere back-upservice, een kopie op je apparaten herstellen zodat je lokaal toegang hebt tot je foto’s of video’s, of je wilt je Google-account sluiten en ervoor zorgen dat je al het belangrijke downloadt voordat je dit doet.

Alle media downloaden van Google

Het downloaden van media van Google is eenvoudig en snel, op voorwaarde dat u weet waar u moet beginnen. Het eerste dat u hoeft te doen, is een bestand openen Google Foto’s-website En log in op uw account. U kunt dit doen op uw mobiele telefoon of op uw desktop.

Zodra u dat doet, selecteert u het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om Instellingen te openen. U kunt desgewenst ook rechtstreeks https://photos.google.com/settings uploaden.

Scroll naar beneden tot je de optie “Exporteer je gegevens” vindt. Klik op de pijl ernaast om de sectie uit te vouwen; Een optie om “Een back-up van een archief van uw gegevens te maken” zou daar moeten worden vermeld.

READ  Download de Herald-Tribune-app om het laatste Sarasota-nieuws te ontvangen

Activeer de back-uplink om het proces te starten. Opent Google Takeout Photos, de gegevensexporttool van Google.

Google Takeout-fotoback-up

Google Foto’s wordt automatisch geselecteerd, wat het makkelijker maakt. U kunt in plaats daarvan ook rechtstreeks de Google Takeout-pagina openen, maar u moet Google Afbeeldingen zoeken en selecteren en vervolgens de interface gebruiken.

Foto-instellingen exporteren

Selecteer Volgende stap om door te gaan. In de volgende stap kunt u de leveringsmethode, frequentie en voorkeuren met betrekking tot het bestand specificeren.

  • Leveringsmethode:: Standaard verzendt de downloadlink naar het e-mailaccount. Andere opties zijn onder meer het toevoegen van export naar Google Drive-, Dropbox-, OneDrive- of Box-cloudservices.
  • herhaling: Maak een jaar lang elke twee maanden een export- of exportgegevens.
  • Bestandstype en grootte: Het standaard bestandstype voor het archief is zip en bestanden groter dan 2 GB worden automatisch gesplitst.

Selecteer Create Export zodra u tevreden bent met de instellingen op de configuratiepagina. De export start zodra u de knop Export maken activeert.

Google onthult dat het maken van back-ups uren of zelfs dagen kan duren. De verwerkingstijd is afhankelijk van het aantal foto’s en video’s dat is opgeslagen met Google Foto’s. U kunt het tabblad nu sluiten. Als u de optie e-mailmelding heeft geselecteerd, ontvangt u aan het einde een e-mail met een downloadlink.

U kunt de meegeleverde links gebruiken om de afbeeldingen naar uw systeem te downloaden.

google afbeelding export e-mail

Downloadlinks zijn een week geldig voordat ze verlopen. Het enige dat u daarna hoeft te doen, is de archieven uitpakken nadat u ze naar het lokale systeem hebt gedownload.

Advertenties

Written By
More from Eda Greene
Windows 10 KB5006738 (21H1) Update is nu beschikbaar om te downloaden. – Bestgamingpro
Het is die tijd van de maand waarin Microsoft nieuwe optionele cumulatieve...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *