jee main: JEE Main 2023: Examentoelatingskaart vrijgegeven op 31 januari, 1 februari; Hier leest u hoe u het kunt downloaden

Het Nationaal Examenbureau (NTA) heeft op 31 januari en 1 februari de toelatingskaart voor het hoofdexamen Gezamenlijke Toelating (JEE) vrijgegeven. JEE Main is een toelatingsexamen op nationaal niveau voor toelating tot technische en architectuurcursussen aan verschillende hogescholen in het hele land. Kandidaten kunnen het zaalticket downloaden van de officiële website jeemain.nta.nic.in.

Kandidaten moeten de toelatingskaart op de dag van het examen bij zich hebben in het examencentrum. De toegangskaart bevat belangrijke details zoals de naam van de kandidaat, het registratienummer, de foto, de handtekening, de details van het testcentrum en het examenrooster. Studenten wordt geadviseerd om hun toelatingskaarten zorgvuldig te controleren en contact op te nemen met NTA als ze fouten of discrepanties in de details ontdekken.

Kandidaten moeten er ook voor zorgen dat ze goed voorbereid zijn op het examen en op tijd bij het testcentrum zijn. JEE Main is verdeeld in twee papers, Paper 1 is voor toelating tot BE / B Tech-cursussen en Paper 2 is voor toelating tot B.Arch / B-cursussen.Het examen wordt afgenomen in computergebaseerde modus en bestaat uit meerkeuzevragen vragen.

JEE-NEET 2020: Covid-regels om u uit de gevarenzone te houden

JEE Main begint

Slot 1 van het gezamenlijke (hoofd)toelatingsexamen voor toelating tot de beste technische hogescholen in India begint in verschillende centra in het hele land met ongekende voorbereidingen en onder de nodige waakzaamheid.

Om de toegangskaart te downloaden, moeten kandidaten hun inloggegevens invoeren, zoals het aanvraagnummer en de geboortedatum. Het is belangrijk op te merken dat de toelatingskaart alleen beschikbaar is om te downloaden tot de dag van de test, dus kandidaten moeten deze zo snel mogelijk downloaden en een papieren exemplaar meenemen.

Naast de toegangskaart moeten kandidaten ook een geldig identiteitsbewijs, zoals een Aadhaar-kaart, rijbewijs, paspoort, kiezers-ID-kaart, enz. Bij zich hebben naar het examencentrum. Kandidaten moeten ook op de hoogte zijn van de kledingvoorschriften en verboden voorwerpen in het examencentrum.

READ  Downloadgeschiedenis bekijken en wissen in Google Chrome

vragen en antwoorden:

  1. Wat is het JEE-examen?
    Het Joint Entrance Examination (JEE) is een landelijk afgenomen test voor toelating tot technische hogescholen.
  2. Wat zijn de geschiktheidscriteria voor JEE?
    Kandidaten moeten klasse 12 hebben behaald.

Disclaimerverklaring: Deze inhoud is geschreven door een extern bureau. De hier geuite meningen zijn die van de respectievelijke auteurs/entiteiten en vertegenwoordigen niet de standpunten van The Economic Times (ET). ET garandeert, onderschrijft of onderschrijft de inhoud ervan niet en is er op geen enkele manier verantwoordelijk voor. Neem alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de verstrekte informatie en inhoud correct, up-to-date en geverifieerd is. ET wijst hierbij alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot het rapport en de inhoud ervan.

Written By
More from Eda Greene
Er is een Spider-Man Unreal Engine 5 Tech Demo die je kunt downloaden
Denk aan de Superman Unreal Engine 5-bèta die we een tijdje geleden...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *