Hoe de As Dusk Falls mobiele app te downloaden

Waar kun je de As Dusk Falls mobiele app downloaden? Aangezien Dusk Falls het eerste interactieve drama van Interior Night is en hoewel het alleen kan worden gespeeld, zijn de wendingen tien keer leuker met vrienden. Gelukkig voor jou heeft As Dusk Falls een Jackbox-achtige uitzendmodus waarmee je vrienden kunnen afstemmen met hun telefoon.

Wanneer alle instellingen zijn voltooid, kunnen maximaal acht spelers die de game bezitten, het verhaal spelen. Hier krijg je de kans om samen te werken – of tegen elkaar als dat je ding is – terwijl je de met elkaar verweven verhalen van Holts en de Walkers in Two Rock verkent.

Maar Hoe de As Dusk Falls mobiele app te downloaden? We hebben alles wat u moet weten over deze begeleidende app, inclusief hoe u deze kunt downloaden, gebruiken en hoe u kunt deelnemen aan het spel van uw vrienden.

Waar kunt u de As Dusk Falls mobiele app downloaden

Momenteel is de mobiele app As Dusk Falls alleen beschikbaar in de Google Play Store. Een iOS-downloadlink wordt binnenkort verwacht.

Hoe de As Dusk Falls-multiplayer werkt, lees je in onze gids, maar houd er rekening mee dat hoewel er maximaal acht spelers tegelijk kunnen spelen, jullie allemaal hetzelfde scherm moeten zien. Applicatie-invoer helpt je om gezamenlijk beslissingen te nemen in het spel, maar snelle acties worden uitgevoerd door de hoofdspeler.

De kijker wordt ook op het hoofdscherm getoond, dus zorg ervoor dat je in dezelfde ruimte bent of de uitzending bekijkt.

Dat is alles wat u moet weten over het downloaden van de mobiele app As Dusk Falls. Als je goed geïnformeerd bent over onze game, lees dan onze As Dusk Falls-recensie. We denken dat het een boeiend interactief avontuur is dat het genre opnieuw zal definiëren.

READ  Gamasutra - Persberichten - Mobile Sports Game Boxing Star krijgt kerstupdate!

Written By
More from Eda Greene
Projecties van college-voetbalkom na week 8
10:00 uur ET Kyle Bonagura Dichtbij ESPN Staff Writer Heeft betrekking op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *