Hoe de Cowboys 2018-klasse het doet in games, tweede decennia

Het voelt als elk seizoen Cowboys in Dallas Ze gebruiken de oude trucs. Bedrog waarbij ze extreem zuinig is in vrije keuze en tegelijkertijd investeert in haar vrienden. Vooral deze ziet er een beetje anders uit, omdat de frontoffice een iets andere benadering hanteerde. In plaats van veel geld uit te geven aan een paar spelers, verspreidde het team de rijkdom en ondertekende het verschillende van hun vrienden opnieuw, waaronder het herinvesteren in een aantal overzeese aankopen die vorig jaar naar Dallas waren gebracht voor eenjarige deals. Spelers als Jayron Kearse, Malik Hooker, Bryan Anger en Carlos Watkins speelden vorig seizoen allemaal grote rollen en speelden zichzelf in een tweede decennium bij de Cowboys.

Het team heeft ook een groot deel van de conceptklasse van 2018, die dit jaar bij Free Agency kwam, opnieuw ondertekend. Zes van hun draft picks uit deze categorie zijn gespeeld via hun start-up deals, waarvan er vier terugkeren voor minstens één seizoen bij de Cowboys. Alleen Conor Williams en Cedric Wilson Jr. vertrokken voor meer geld bij een ander team (Miami), terwijl Leighton Vander Eshe, Michael Gallup, Dorance Armstrong en Dalton Schultz rondzwierven.

De bijdrage van het semesterconcept van 2018 doet ons nadenken over hoe het zich verhoudt tot eerdere conceptsemesters. Vandaag draaien we tien van de vorige drafts van de Cowboys waar spelers de kans kregen om door de startersdeal te spelen (concepten omvatten 2009-2018). Tien jaar is een mooi voorbeeld, en het seizoen 2009 dient ook als het eerste jaar dat Will McClay binnenkwam als Cowboys Pro Scouting-coördinator. De reden dat we in 2018 zijn gestopt, is omdat geen van de andere concepthoofdstukken de starterstransacties nog heeft bereikt.

READ  Last van de volgende gratis PlayStation Plus-game?

We zijn geïnteresseerd in het vergelijken van het totale aantal gespeelde games door elk van deze introductiecategorieën, het aantal spelers dat via startersdeals heeft gespeeld en het aantal van deze spelers dat is teruggebracht onder een tweede contract. Hieronder vindt u de ruwe gegevens van deze concepten met de spelers die het hebben gehaald met de debutante deal in blauw gemarkeerd.

We vonden dit een onderschatte conceptcategorie. Aanvankelijk was Wolf-Hunter Leighton Vander Esch de draft-winnaar, maar vreemd genoeg was hij de goedkoopste van de vier spelers die de Cowboys uit deze groep terugbrachten. Het team heeft bijdragen op alle gebieden, van belangrijke beginners tot waardevolle rolspelers/speciale teamleden.

Hoewel het team vier spelers had die konden worden bediend via de startersdeal, ontbrak het hen aan grote burst-bouwers. De teleurstelling van Taco Charlton benadrukte dit hoofdstuk omdat hij zijn derde seizoen bij het team niet inging. Jordan Lewis en Noah Brown zijn er nog steeds, Lewis is een vaste waarde en Brown is een back-up in hun positie.

De 2016-groep is een van de beste concepthoofdstukken in de geschiedenis van Cowboys en het is behoorlijk indrukwekkend. Beginnend met de degradatie van de nieuwe quarterback in de vierde ronde, heeft het team een ​​selectie van belangrijke spelers verdiend, waaronder Ezekiel Elliott en Anthony Brown die nog steeds bij het team zijn. Zelfs spelers die niet opnieuw bij het team tekenden, leverden waardevolle bijdragen tijdens de rookie-deal.

Dit is een vreemde categorie waar goede spelers werden geselecteerd, maar het team niet in staat was om zijn waarde te maximaliseren. Met Byron Jones die zijn eerste jaren in de competitie misbruikte, profiteerde het team slechts van twee solide seizoenen als vleugelverdediger. Randy Gregory miste ook veel tijd, waaronder twee volledige seizoenen waarin hij werd geschorst. Zowel Jones als Gregory vertrokken voor een grotere betaaldag bij free agency.

De Cowboys kregen niet veel jongens in deze draft, maar ze kregen wel goede kwaliteit. Nadat ze zich in de eerste ronde met Zack Martin hadden “geregeld”, gingen ze vroeg in de tweede ronde naar de hindernis van DeMarcus Lawrence. Beide spelers waren geweldige spelers voor de Cowboys.

Het team heeft dit semester veel wedstrijden gespeeld, maar niet veel na de startersdeals. Alleen Travis Frederick en Terrence Williams kregen tweede contracten, maar zelfs die contracten werden geschrapt, elk voor verschillende omstandigheden.

De Cowboys ruilden hun keuze in de tweede ronde zodat ze LSU-ster Morris Claiborne konden krijgen en dat was niet cool. Niet alleen presteerde hij ondermaats, er werd herhaaldelijk gezegd dat de Cowboys hun tweede ronde keuze zouden gebruiken om uiteindelijk quarterback Bobby Wagner te kiezen. Het team herrees Tyrone Crawford en verdiende een aantal speciale teams van hoge kwaliteit van James Hanna en Kyle Wilber.

De Cowboys kregen een aantal goede bijdragen van de eerste twee dagen van deze draft, waaronder twee All-Pro’s bij Tyron Smith en DeMarco Murray. Smith was de enige in deze categorie die een tweede contract met het team verdiende, aangezien hij een contract van acht jaar met het team tekende toen hij nog maar 24 jaar oud was. Murray en Dwayne Harris vertrokken voor meer geld om voor NFC East-rivalen te spelen.

De Cowboys hebben Dez Bryant en Sean Lee uit deze draft gehaald en dat is het. Beide spelers verdienden de All-Pro-eer, ook al was het pas na de rookie-deals. Gezondheid was een enorm probleem voor hen beiden en beëindigde uiteindelijk hun loopbaan. Deze conceptcategorie heeft de laagste spelbijdrage, wat niet verwonderlijk is gezien het feit dat ze slechts zes spelers hebben gekozen.

Er is hier niet veel te zien, ook wel bekend als de Teams Special Draft. Gewoon Victor Butler (Shout to) Oregon!) Hij overleefde een rookie-deal met het team. Hoewel deze draft-klasse 12 algemene keuzes had (drie meer dan de op één na hoogste), slaagden ze nog steeds in slechts 177 games en zijn ze de op een na slechtste game op deze 10-jarige lijst, vóór de klasse van 2010 die de helft zoveel spelers koos.

Hoe verhouden deze introductielessen zich tot elkaar? Laten we eerst eens kijken naar het totale aantal gespeelde games door de startersdeal voor elk jaar.

Het is niet verrassend dat de introductieles van 2016 het neusje van de zalm is; Maar 2018 is niet ver van dat.

Als we kijken naar het totale aantal spelers dat tijdens de hele startersdeal heeft gespeeld, laten zowel de voorlopige klassen van 2016 als 2018 zes spelers voor op het peloton zien.

Ten slotte, als we onderzoeken hoeveel van deze conceptkeuzes zijn ondertekend voor tweede contracten, komen de conceptcategorieën 2016 en 2018 opnieuw als beste uit de bus. De draft-klasse van 2012 komt hier ook met vier spelers, maar het is belangrijk op te merken dat de enige echte investering naar Tyrone Crawford ging, aangezien Claiborne, Hanna en Wilber allemaal goedkope kortetermijntrajecten verdienden.

Als je dit allemaal samen bekijkt, laat het zien hoe goed de Cowboys presteerden in de draft van 2018. Zelfs de spelers die het bij free agency verloren, Conor Williams en Cedric Wilson Jr., hadden gezonde tweede contracten die enige compenserende indienstneming zouden moeten opleveren keuzes.

En als je kijkt naar spelers als Gallup en Armstrong die er het meest van zouden kunnen profiteren nadat een aantal belangrijke spelers dit seizoen waren vertrokken, of wat er met Schultz zou kunnen gebeuren, kunnen we nog steeds zeggen dat die categorie in de toekomst waardevoller zal zijn.

More from Madison Garrett
Waarom de iPhone 12 in Nederland geen snelle 5G heeft
Alle iPhone 12-modellen ondersteunen 5G. In Nederland moeten we het helaas zonder...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *